A világ legvékonyabb összecsukhatója Európába jött!

2024.01.29| Android Authority

A HONOR Magic V2-t tavaly mutatták be Kínában, és megszerezte a piac legvékonyabb összecsukható készüléke címet. Ma az összecsukható végre debütál Európában, így itthon is!

A Magic V2 a mai napig a világ legvékonyabb, könyvszerűen összehajtható eszköze, vastagsága összecsukva 9,9 mm, kinyitva pedig 4,7 mm vastag. Összehasonlításképpen: a Google Pixel Fold összecsukott állapotban 12,1 mm, széthajtva pedig 5,8 mm vastag. Valójában ebben a tekintetben a legközelebbi versenytársa a OnePlus Open, amely összecsukva alig 2 mm-rel vastagabb, kinyitva pedig valamivel több mint 1 mm-rel vastagabb.

A világ legvékonyabb összecsukhatója Európába jött!

Azonban nem a vékonyság az egyetlen érdekessége a V2-nek. Kívül az összecsukható 6,43 hüvelykes, 120 Hz-es LTPO fedőképernyőt (OLED, 20:9, 2500 nit csúcsfényerő) tartalmaz. Ami az összehajtható képernyőt illeti, egy 7,92 hüvelykes LTPO OLED panelre (2344×2156, 10:9) számíthatunk, 120 Hz-es frissítési gyakorisággal és 1600 nit csúcsfényerővel. Ezt az összecsukható képernyőt a cég nanokristályos üvege védi. Mindkét kijelző támogatja az érintőceruza bevitelt, amely a HONOR állítása szerint ezredmásodperc alatti reakcióidővel rendelkezik, és löket-előrejelző algoritmust használ.

A világ legvékonyabb összecsukhatója Európába jött!

Ami a kamerákat illeti, két 16 MP-es szelfi optikát kapunk, az egyik a borító kijelzőhöz, a másik pedig az összecsukható képernyőhöz. A hátoldalon a szokásos hármas kamera beállítása található. Ez a kamerasor tartalmaz egy 50 MP-es fő, egy 50 MP-es ultraszéles látószögű objektívet és egy 2,5 x 20 MP-es teleobjektívet.

A világ legvékonyabb összecsukhatója Európába jött!

A készülék belsejében egy túlhajtható Snapdragon 8 Gen 2 processzorra lehet számítani. Ez ugyanaz a lapkakészlet, mint a Samsung Galaxy S23 Ultrában. Kínától eltérően az Európában piacra kerülő modell csak egy memória- és tárhelykonfigurációs lehetőséget kap – 16 GB RAM és 512 GB tárhely.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A világ legvékonyabb összecsukhatója Európába jött!

Azonban továbbra is megkapja az 5000 mAh-s kettős szilícium-szén akkumulátort 66W-os vezetékes töltéssel. Sajnos annak ellenére, hogy prémium termék, ez a készülék nem kínál vezeték nélküli töltést. Az egyéb specifikációk közé tartozik az oldalra szerelt ujjlenyomat-érzékelő, az 5G támogatás, a sztereó hangszórók és az Android 13 Magic OS felülettel.

A világ legvékonyabb összecsukhatója Európába jött!

A HONOR Magic V2 már kapható fekete és lila színekben 799.999 Ft-os ajánlott fogyasztói áron értékesítési bevezető ajánlattal bizonyos partnerüzletek és szolgáltatók kínálatában, ajándék LG 55UR78003LK okos TV-vel. A Porsche Design HONOR Magic V2 RSR csak bizonyos európai országokban szerezhető be, további részleteket később árulnak el a vállalatok.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei