A Samsung visszahozza a forgó előlapot a Galaxy Watch6 sorozattal

2023.07.27| GSM Arena

A Samsung bejelentési őrülete folytatódik a Galaxy Watch6 és a Watch6 Classic esetében, utóbbi forgatható előlappal érkezik – a cég hordható eszközeinek legikonikusabb funkciója egy év kihagyás után visszatér.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Mindegyik két méretben kapható, és mindegyik változat rendelkezik LTE opcióval eSIM modullal.

A Galaxy Watch6 számos fejlesztést hoz a Watch5-höz képest. Az új sorozat minimalista, kedvezőbb árú tagjából hiányzik a forgatható előlap, de az összes új funkció megvan benne. Az új viselhető valójában valamivel kisebb, mint elődje, 44 mm-es és 40 mm-es formátumban. A vékonyabb keretnek köszönhetően azonban a képernyők valójában nagyobbak, 1,5, illetve 1,3 hüvelykes.

A Samsung visszahozza a forgó előlapot a Galaxy Watch6 sorozattal

A kijelzők megegyeznek a Watch6 Classic-ban, bár a forgó előlappal ellátott változat 47 mm-es és 43 mm-es méretben is kapható. Minden Galaxy Watch6 hordható Super AMOLED képernyővel rendelkezik teljes színű AOD-val és zafírkristály védelemmel.

Ezekhez a viselhető eszközökhöz új Exynos W930 lapkakészlet tartozik. Továbbra is kétmagos CPU-val érkeznek, de a maximális órajel immár 18%-kal magasabb, 1,4 GHz-en. A RAM is 33%-kal, 2 GB-ra nőtt, 16 GB belső tárhely mellett.

A Samsung visszahozza a forgó előlapot a Galaxy Watch6 sorozattal

A Samsung legnagyobb fejlesztése, amelyet a Watch6 sorozatban mutatott be, valójában a szoftveres oldalon van. A bőrhőmérséklet-érzékelőknek és a pulzusmérőnek köszönhetően a hordható eszközök mélyebb betekintést nyújtanak az alvásba.

A cég azt is büszkén jelentette be, hogy a hordható eszközök az egyedüliek, amelyek támogatják a teljes egészségkövető csomagot - EKG, pulzusszám és HR riasztás, vérnyomás, menstruációs ciklus előrejelzés és esésérzékelés.

A Watch6 támogatja a Samsung Wallet-et (azokban az országokban, ahol elérhető), és használható távoli kamerazárként, vagy beépített térkép segítségével megkeresheti a tulajdonos telefonját. A WearOS-nek köszönheteőn a viselhető eszközök támogatják a Google és a harmadik féltől származó alkalmazásokat.

A Samsung visszahozza a forgó előlapot a Galaxy Watch6 sorozattal

A Watch6 és a Watch6 Classic 425 mAh-s akkumulátorral rendelkezik a nagyobb méretekhez (44 mm-es vanília vagy 47 mm-es Classic), és 300 mAh-s a kisebbekhez (40 mm-es vanília és 43 mm-es Classic). Az eszközök IP68 tanúsítvánnyal is rendelkeznek, 50 m-ig (5ATM) vízbe meríthetők, és MIL-STD-810H besorolásúak.

A Samsung Galaxy Watch6 grafit (mindkét méret), ezüst (csak 44 mm) és arany (csak 40 mm) színben érhető el. Az árak 289 GBP/299 USD-tól kezdődnek, és elérik a 369 GBP/329 USD-t az LTE-t támogató nagyobb hordható készülékek esetében. 

A Samsung visszahozza a forgó előlapot a Galaxy Watch6 sorozattal

A Samsung Galaxy Watch6 Classic fekete és ezüst színben kapható. A legolcsóbb verzió 369 GBP/399 USD, a költség pedig akár 459 GBP/429 USD is lehet.

Az előrendelések mától, július 26-tól indulnak, az órákat pedig augusztus 11-én lehet megvásárolni.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei