A Samsung lecseréli az eddig használt OS-t!

2021.04.01| Phone Arena
Címkék:

Tizen

,

TizenOS

,

WearOS


A rejtett kódból nagyon úgy tűnik, hogy a Tizen OS-tt a Samsung 2021-es okosóráin a Wear OS váltja fel.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Múlt hónapban Ice Universe közölte, hogy a Samsung a saját gyártású Tizen operációs rendszerét Wear OS-re cseréli a második negyedév során megjelenő új okosóráin. Universe szerint az új időmérők neve Samsung Galaxy Watch 4 és Samsung Galaxy Watch Active 4 lesz; ez azt jelenti, hogy cég kihagyja a Watch Active 3 nevet.

A Samsung lecseréli az eddig használt OS-t!

Max Weinbach legújabb híre olyan információkat fed fel, amelyeket a Galaxy Wear alkalmazás legújabb verziójában elrejtve talált, két Wear OS-t támogató modellel kapcsolatban. A Galaxy Wear app hivatkozásokat tartalmazott egy új, "water" kódnevű pluginra. A "water"-re való hivatkozások között Weinbach két másik kódnevet fedezett fel: "fresh" és "wise". Ez a két név állítólag az új órákat képviseli, amelyet a Samsung április és június között adhat ki.

Tehát hol említi a Wear OS-t? A fent említett hivatkozások mindegyikét kísérte valami, amely azt írja: "newos". Nem olyan nehéz feltörni a kódot, mivel az "newos" nyilván az "new os" -ot vagy az új operációs rendszert jelenti. Egy másik, Weinbach által felfedezett kódnév a "merlot", valószínűleg a kódneve annak a chipsetnek, amely az új órákat működteti.

A Samsung lecseréli az eddig használt OS-t!

A Google állítólag a OnePlus-szal dolgozott a Wear OS fejlesztésén, és bár a Tizen elég jó volt ahhoz, hogy a Samsung tavaly a második helyen maradhasson az okosóra gyártók közt az Apple után, óriási különbség van a Samsung és az utóbbi piaci részesedésében. A Tizen nem hoz annyi alkalmazást, mint a Wear OS, ez lehet a váltás egyik fő oka. A több app nagyobb érdeklődést jelenthet az új Galaxy Watch 4 és Galaxy Watch Active 4 iránt.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei