A Samsung elnézést kér a felhasználókat ért kellemetlenség miatt

2016.10.18| Samsung

A Samsung leállította a Galaxy Note7 gyártását és elkezdte készülékváltás programját.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Mivel a Samsung számára ügyfelei biztonsága a legfontosabb, ezért október 10-én úgy döntött a vállalat, hogy a Galaxy Note7 okostelefonok további cseréjét, illetve értékesítését felfüggesztik, és a készülékek gyártását leállítják. A vállalat arra kér minden eredeti vagy kicserélt Note7 tulajdonost, hogy készítsen biztonsági mentést az adatairól, kapcsolja ki a készülékét és ne használja tovább! A készülékváltás programról bővebb információ ezen a linken található.

A Samsung Electronics megerősítette, hogy régió-szerte jelenleg is együtt dolgozik viszonteladóival egy olyan csereprogram kialakításán, amely lehetővé teszi a Galaxy Note7 tulajdonosoknak, hogy Galaxy S7 vagy S7 edge készülékre cseréljék Note7 okostelefonjukat. A programban részt vevő vásárlók az árkülönbözetet visszakapják vagy másik alternatívaként a vételár teljes összegét visszakérhetik, illetve további kompenzációra is számíthatnak. A csereprogram részletei a Samsung weboldalán, a Note 7 exchange linken olvashatók, illetve az érintett felhasználókkal a gyártó közvetlenül is felveszi a kapcsolatot.

A Samsung elnézést kér a felhasználókat ért kellemetlenség miatt

Magyarországon minden Galaxy Note7 tulajdonos az alábbi opciók közül választhat:

  • Galaxy Note7 készülékét Galaxy S7, Galaxy S7 edge vagy bármilyen másik Samsung Galaxy telefonra cserélheti úgy, hogy az árkülönbözetet a Samsung visszatéríti.
  • A vásárlás helyén visszakérheti a készülék teljes vételárát.
  • Amennyiben Galaxy Note7 készülékét Galaxy S7 vagy Galaxy S7 edge okostelefonra váltja a vásárlás helyén, a készülékcsere során felmerülő árkülönbözet visszatérítésén túl az okozott kellemetlenségek kompenzálásaként a Samsung extra kedvezményekben részesíti. Ennek részleteiről a vásárlás helyén kaphat bővebb tájékoztatást.
  • Galaxy Note7 készülékéhez egyéb, kizárólag ezzel a modellel kompatibilis Samsung gyári kiegészítő (telefontokot, védőfóliát) vételárát a vásárlás helyén ugyancsak visszatérítik.

David Lowes, a Samsung Electronics Europe marketing vezetője hozzátette: „Ügyfeleink biztonsága elsődleges számunkra, ezért arra kérjük a Note7 felhasználókat, hogy ne használják készüléküket, készítsenek biztonsági másolatot a telefonjukon tárolt adataikról és kapcsolják ki a mobiltelefont. Ezúton is elnézést kérünk minden Galaxy Note7 tulajdonostól, hogy nem tudtuk biztosítani azt a megszokott magas színvonalat, amit a Samsungtól elvártak. Nagyon köszönjük az ügyben tanúsított türelmüket és bocsánatot kérünk az okozott kellemetlenségért. A helyzet megoldásához szükséges lépéseket az illetékes hatóságokkal szorosan együttműködve tesszük meg. Jelenleg elsődlegesen arra koncentrálunk, hogy gyorsan és hatékonyan lecseréljük az összes Galaxy Note7 készüléket, hogy minimalizáljuk a felhasználókat fenyegető veszélyt. Amennyiben bármilyen egyéb kérdés merülne fel, vegyék fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal a 06-80-7267864 (06-80-SAMSUNG) telefonszámon és segítünk!”messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei