A Samsung ejtette a Galaxy J szériát

2019.04.10| Phone Arena

A gyártó leállítja a Galaxy J termékcsaládot, helyét a Galaxy A széria veszi át.

Érdekes, hogy az abszolút belépőszintet jelentő J modelleket az A tagok veszik át, a korábbi névadásnál ugyanis az A-k lényegesen magasabb tudást és árcédulát képviseltek. Szerencsére a Samsung a módosítással együtt erősen ki is bővíti az A kínálatot, így a megfizethető okostelefonokról nem kell lemondania a szűkebb pénztárcával rendelkezőknek sem. A J széria befejezésében közrejátszhat a gyengébb siker, ugyanis a feltörekvő konkurencia sok esetben lényegesen erősebb tudást, ám olcsóbb árat kínált ki, érdemes megnézni a Honor vagy a Xiaomi modelleket az olcsó árszegmensben.

A Samsung ejtette a Galaxy J szériát

A Samsung Malajzia hónap elején mutatta be a videót, amely elindította a hírt egyáltalán. A bejelentés nem meglepő annak fényében, hogy a cég idén csak Galaxy A és Galaxy M modelleket mutatott be. Bár első ránézésre a két termékcsalád közel egyformának tűnik, világszerte nem minden készülék lesz elérhető, az olcsóbb, belépő szintű modellekkel főként a fejlődő országokat célozza a Samsung. A videó kiemeli a Galaxy A sorozat néhány főbb jellemzőjét, úgymint a hosszú üzemidő, a gyorstöltés, a több kamerás rendszer és a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó. Természetesen nem minden A modell tudja ezeket a funkciókat, de az összes legalább egyet fel tud mutatni ezek közül.

Az M sorozat főként a feltörekvő piacokon várható, például Indiában, jelenleg a Samsung lényegesen többet nyer a zászlóshajók értékesítésé, mint az olcsó okostelefonokból, viszont a középkategória már kérdéseket vet fel. A Samsung idén az A sorozatból öt modellt bejelentett – A10, A20, A30, A50, A70 – és még legalább három várja, hogy bemutatkozhasson – A60, A80, A90. A Galaxy J telefonok mostantól kezdve legfeljebb a szükséges biztonsági frissítéseket kapják meg, így azok a készülékek, amelyekre nem érkezett meg az Android 9 Pie OS, már nem is fog.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Árukereső
Xiaomi Redmi Note 8T 64GB 4GB RAM Dual
Xiaomi Redmi Note 8T 64GB 4GB RAM Dual
MobilEx Webáruház 54 980 Ft
i-Shop Webáruház 55 460 Ft
MobilAkciók.hu Webáruház 55 900 Ft
Apple iPhone SE 2020 128GB
Apple iPhone SE 2020 128GB
EUmobil 160 750 Ft
UJGSM.HU A Mobiltelefon Futár! 160 900 Ft
Telepartner 161 000 Ft
Samsung Galaxy Note10 Lite 128GB 6GB RAM Dual (N770F)
Samsung Galaxy Note10 Lite 128GB 6GB RAM Dual (N770F)
MobilKereskedés.hu 155 000 Ft
Telepartner 156 000 Ft
Turbado 156 000 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei