A Samsung ejtette a Galaxy J szériát

2019.04.10| Phone Arena

A gyártó leállítja a Galaxy J termékcsaládot, helyét a Galaxy A széria veszi át.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Érdekes, hogy az abszolút belépőszintet jelentő J modelleket az A tagok veszik át, a korábbi névadásnál ugyanis az A-k lényegesen magasabb tudást és árcédulát képviseltek. Szerencsére a Samsung a módosítással együtt erősen ki is bővíti az A kínálatot, így a megfizethető okostelefonokról nem kell lemondania a szűkebb pénztárcával rendelkezőknek sem. A J széria befejezésében közrejátszhat a gyengébb siker, ugyanis a feltörekvő konkurencia sok esetben lényegesen erősebb tudást, ám olcsóbb árat kínált ki, érdemes megnézni a Honor vagy a Xiaomi modelleket az olcsó árszegmensben.

A Samsung ejtette a Galaxy J szériát

A Samsung Malajzia hónap elején mutatta be a videót, amely elindította a hírt egyáltalán. A bejelentés nem meglepő annak fényében, hogy a cég idén csak Galaxy A és Galaxy M modelleket mutatott be. Bár első ránézésre a két termékcsalád közel egyformának tűnik, világszerte nem minden készülék lesz elérhető, az olcsóbb, belépő szintű modellekkel főként a fejlődő országokat célozza a Samsung. A videó kiemeli a Galaxy A sorozat néhány főbb jellemzőjét, úgymint a hosszú üzemidő, a gyorstöltés, a több kamerás rendszer és a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó. Természetesen nem minden A modell tudja ezeket a funkciókat, de az összes legalább egyet fel tud mutatni ezek közül.

Az M sorozat főként a feltörekvő piacokon várható, például Indiában, jelenleg a Samsung lényegesen többet nyer a zászlóshajók értékesítésé, mint az olcsó okostelefonokból, viszont a középkategória már kérdéseket vet fel. A Samsung idén az A sorozatból öt modellt bejelentett – A10, A20, A30, A50, A70 – és még legalább három várja, hogy bemutatkozhasson – A60, A80, A90. A Galaxy J telefonok mostantól kezdve legfeljebb a szükséges biztonsági frissítéseket kapják meg, így azok a készülékek, amelyekre nem érkezett meg az Android 9 Pie OS, már nem is fog.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei