A Pornhub megtette, amit a Google nem

2019.12.19| Android Police

Részletes Android verzió statisztikát prezentált egy közkedvelt és sokak által látogatott weboldal.

Az Android Police régóta adott havi jelentést az Android rendszerről, amelyben kiemelt szerepet játszott, hogy az új verziók milyen gyorsan terjedtek el és összességében elég jó képet kaphattak az olvasók a rendszer töredezettségéről. A Google azonban idén május óta nem adott pontos számokat és nem hagyta, hogy kiderüljön, az Android 10 milyen gyorsan érhető el a különböző modellekre, így a PornHub úgy döntött, megcsinálja helyettük a statisztikát.

A weboldal évek óta készít „Az év áttekintése” blogbejegyzést, a 2019-es éppen időszerű volt. Tekintettel arra, hogy a PornHub az 50 legnézettebb oldal közé tartozik – legalábbis Alexa szerint –, globálisan kiváló statisztikák készítésére. Amíg tehát a Google, a Facebook vagy a Wikipedia nem ad számokat, megosztja az elemzéseket.

A Pornhub megtette, amit a Google nem

Sajnos a PornHub jelentése az Android rendszer terjesztéséről 2019 egész évére vonatkozik, nincs havi lebontás, ami igazán izgalmas lehetne. Cserébe az oldal minden androidos készülék adatait rögzítette, amelyek meglátogatták, nem csak a Google Play Services-t telepítetteket.

Összességében az Android 9 Pie messze vitte a prímet a 48 százalékával, míg az Oreo követte 23 százalékkal, a Nougat 12, a Marshmallow 8, a Lollipop 5 és a régebbi verziók 4 százalékot mondhattak magukénak. Feltűnhetett, hogy nincs szó Android 10-ről, ez ugyanis mindössze 2 százalékot ért el. Ennek legfőbb oka, hogy szeptemberben kezdődtek a frissítések és a legtöbb nagy gyártó még csak alig néhány modellre tudta kiadni a stabil verziót.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »
  új
   APRÓHIRDETÉSEK
  KERESÉS
  TELEFONOK GYORSLISTA
  Márka :

  Tipus :


  SZAVAZÁS

  Közeledik a Karácsony! Ön vesz mobiltelefont Karácsonyra?


  Igen, mobilszolgáltatónál
  Igen, GSM boltokban
  Igen, magyar webshopokban
  Igen, külföldi webshopokban
  Igen, nagy offline áruházakban
  Nem tervezek mobilt venni  Korábbi szavazások eredményei