A Plexamp zenelejátszó mindenki számára ingyenesen letölthető

2023.07.31| Android Police
Címkék:

Plexamp

,

app ajánló


Most már ingyenes a zene streamelése, de sok funkció továbbra is a Plex Pass előfizetés után érhető el.

A Plex Pass egy előfizetéses szolgáltatás, amely számos funkciót biztosít a Plexen, beleértve az offline lejátszást, valamint a TV-műsorok és filmek befejező részeinek átugrását. Az elmúlt néhány évben egy meglepően jó zenei alkalmazáshoz, a Plexamphoz is hozzáférést kapott minden előfizető. A Plex most úgy erősíti zenei szolgáltatását, hogy mindenki számára ingyenessé tette ezt a részt.

A Plexamp, a Plex zenelejátszó-alkalmazása mostantól ingyenesen használható. Az alkalmazást eredetileg 2020-ban adták ki prémium szolgáltatásként a Plex Pass előfizetők számára, de a Plex bejelentette, hogy mindenki számára ingyenesen elérhető.

A Plexamp zenelejátszó mindenki számára ingyenesen letölthető

Vannak bizonyos korlátozások, és a Plex Passra előfizető felhasználók olyan funkciókat kapnak, amelyekhez az ingyenes felhasználók nem férnek hozzá. Ennek ellenére az ingyenes verzió korlátlan streamelést biztosít a felhasználóknak a zenei könyvtárukban, otthon vagy útközben. 

A Plexamp olyan funkciókat is kínál, mint a Sweet Fades, a szünetmentes lejátszás, az előzetes gyorsítótár és a hangerőszint-szabályozás az ingyenes szinten, és a felhasználók okos lejátszási listákat és állomásokat hozhatnak létre hallgatási szokásaik alapján.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Plexamp zenelejátszó mindenki számára ingyenesen letölthető

Azok, akik a Plex Passért fizetnek, egyéni lejátszási listákat hozhatnak létre, amelyek segítségével manuálisan adhatnak hozzá dalokat, tölthetnek le zenét offline lejátszáshoz, és használhatnak hangszínszabályzót. Az előfizetők olyan funkciókat is kapnak, mint a Sonic Sage, amely lejátszási listákat hoz létre az Ön hallgatási szokásai alapján, a Mix Builders a kedvenc előadói és albumai alapján lejátszási listák összeállításához, a Sonic Adventure pedig a lejátszási listák létrehozásához, amelyek zökkenőmentesen haladnak egyik számról a másikra.

A Plex Pass területén is szó esik a jobb hangzásról – ahogy a Plexamp fogalmaz, a Plex zenelejátszó alkalmazásában elérhető lesz a "bittökéletes lejátszás iOS-en, macOS-en és Linuxon automatikus mintavételezési arány-illesztéssel" az előfizetők számára. De még ezen fizetős szolgáltatások nélkül is a Plexamp nagyszerű zenelejátszó.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokIsmered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei