A OnePlus 3 gyorstöltése nagyon vagány

2016.06.16| Phone Arena

A OnePlus 3 bemutatóján kiderült, hogy valóban a már pletykált Dash töltéssel érkezett, ez pedig nagyon menõ lett.

A OnePlus 3 fõbb tudása a Snapdragon 820 chipset, a 6 gigabájt RAM, a 16 megapixeles kamera, valamint a 399 eurós ár. A Dash Charge annyit tesz, hogy gyorstöltésre képes a telefon, elvégre a chipset ezt támogatja. Mindössze harminc perc töltéssel nulláról hatvanhárom százalékra tölthetõ a telep. Tehát fél óra töltéssel akár hét óra folyamatos videólejátszást is tud közepes fényerõn produkálni a telefon. A OnePlus elmondása szerint a Dash Charge „nagyobb elektromos árammal” dolgozik anélkül, hogy a nyomást emelnie kéne, így tehát gyorsabban tudja tölteni az akkumulátort és egyben jót is tesz a töltési folyamatnak.

Érdekes lehet, de úgy tudjuk, hogy a Dash Charge akkor sem lassul le, ha közben a telefont aktívan használják, így például lehet játék vagy 4K videórögzítés közben is ugyanilyen sebességgel tölteni a telepet. A OnePlus az összehasonlítás kedvéért bemutatott pár grafikont, ahol a Samsung Galaxy s7 edge és a Nexus 6P modellek gyorstöltõ képességeit vetik össze a OnePlus 3-éval.

További jó hír, hogy a Dash Charge mellett nem melegszik a telefon, legalábbis közel sem annyira mint ahogy azt megszokhattunk a gyorstöltés megjelenése óta. A magyarázat a OnePlus 3 fém házában rejlik, mely elvezeti a töltés közben keletkezett hõt.További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei