A Nothing elárulta, mikor dobja piacra első okosóráját

2023.09.15| Android Authority

A Nothing almárkája, a CMF 2023. szeptember 26-án tartja első bemutatkozó eseményét.

Egy korábbi kiszivárgásból kiderült, hogy a bevezetés egy okosórát, fülhallgatót és USB-C töltőt tartalmaz majd. A bejelentés a Nothing India alelnökétől érkezett, ami arra utal, hogy ez egy India-exkluzív bevezetés lehet.

Carl Pei augusztus elején jelentette be, hogy a Nothing egy almárkát indít, amely a CMF by Nothing névre hallgat. A Nothingtól eltérően ez az almárka a megfizethetőségre összpontosít, így ne számítsunk arra, hogy olyan zászlóshajó szintű készülékeket fog piacra dobni, mint a Nothing Phone 2. Most már tudjuk, hogy az almárka még ebben a hónapban kiadja első termékeit.

A Nothing elárulta, mikor dobja piacra első okosóráját

A Nothing India alelnöke és vezérigazgatója, Manu Sharma az X-en (korábban Twitter) jelentette be, hogy a CMF by Nothing 2023. szeptember 26-án tart egy bemutató eseményt. A dátumon kívül Sharma semmi mást nem osztott meg az eseményről. A bejelentést tevő Nothing India alelnöke arra utal, hogy a bemutató Indiában lesz, és a bejelentett termékek kizárólag arra a területre vonatkozhatnak.

Bár Sharma nem árulta el, hogy mi lesz a keynote-on, már van egy jó elképzelésünk arról, hogy mit fognak leleplezni. Augusztus vége felé egy méretes kiszivárgás során három CMF-termék marketing bannerét kaptuk meg: a Watch Pro, a Buds Pro és egy 65 W-os GAN töltő triójáról.

A Watch Pro lesz a Nothing legelső okosórája. A szivárgás alapján a Watch Pro lekerekített élekkel rendelkezik, mint az Apple Watch, alumíniumötvözetből készült testtel, és narancssárga szíjjal érkezik. Egy másik kiszivárgásból kiderült, hogy a kijelző 1,96 hüvelykes AMOLED pannel rendelkező megjelenítő lehet, AOD támogatással, 600 nit fényerővel és 50 Hz-es frissítési frekvenciával. 

A Nothing elárulta, mikor dobja piacra első okosóráját

A további kiszivárgott adatok között szerepel a beépített GPS Bluetooth 5.3-mal, IP68-as víz- és porállóság, 330 mAh-s akkumulátor és számos egészségügyi érzékelő. A lényeg azonban az, hogy a Watch Pro a pletykák szerint nem a Wear OS-en fut majd.

A Nothing elárulta, mikor dobja piacra első okosóráját

A Nothing elárulta, mikor dobja piacra első okosóráját

Arra is számítunk, hogy ezeknek a kütyüknek az ára 4500, 3500 és 3000 rúpia lesz a Watch Pro, a Buds Pro és a töltő esetében. Ez amerikai dollárra átszámítva 55 dollár (Watch Pro), 43 dollár (Buds Pro) és 37 dollár (töltő) lenne.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei