Jövő hónapban indul a CMF by Nothing okosórával és fülhallgatóval

2023.08.30| Android Authority
Címkék:

Nothing

,

CMF by Nothing


Egy friss hírből kiderült három termék, amelyet a Nothing almárkája, a CMF dobhat piacra. A három termék egy okosóra, fülhallgató és egy USB-C töltő. A hír szerint ezek a termékek szeptember 26-án kerülnek forgalomba Indiában.

A Nothing vezérigazgatója, Carl Pei augusztus elején jelentette be, hogy cége új almárkát indít "CMF by Nothing" néven. Azt mondta, hogy az almárka még idén piacra dob egy olyan okosórát, amely a piacon lévő legjobb okosórák némelyikével vetekszik, valamint fülhallgató is bekerül a kínálatba.

A korábban Twitter néven ismert alkalmazáson a @TechLeaksZone három képet osztott meg, amelyek belső marketing bannereknek tűnnek. Ezek egy "Watch Pro" nevű okosórát, "Buds Pro" nevű fülhallgatót és egy 3 az 1-ben 65W-os GaN USB-C és USB töltőt mutatnak be.

Jövő hónapban indul a CMF by Nothing okosórával és fülhallgatóval

CMF by Nothing Watch Pro

A Watch Pro egy négyzet alakú kijelzővel rendelkező okosóra. A lekerekített élek az Apple Watch-hoz hasonló megjelenést kölcsönöznek a Watch Pro-nak, de a görbe oldalak nélkül. A narancssárga pánt pedig nem mutatja a fülkék látható jelét, ami arra utalhat, hogy a szíj nem levehető. 

Ami a specifikációkat illeti, a felhasználó egy külön Telegram-posztban mélyebben is elmerül a részletekbe. Eszerint a készülék 1,96 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely mindig bekapcsolt kijelző (AOD) támogatással, 600 nit fényerővel, 50 Hz-es frissítési frekvenciával rendelkezik, és nem lesz rajta Wear OS.

A készülék emellett alumínium ötvözetből készült óraházzal, beépített GPS-szel, Bluetooth 5.3-mal, IP68-as víz- és porállósággal, valamint 330 mAh kapacitású akkumulátorral (akár 13 napos üzemidő kikapcsolt AOD mellett) érkezhet. 

Állítólag pulzusmérővel, vér oxigénérzékelővel, alváskövetéssel, stresszfigyelővel, légzésgyakorlat-érzékelővel és egyebekkel is rendelkezik majd. A kiszivárgott információk szerint lesz Bluetooth hívástámogatás AI zajcsökkentéssel, 100 watchface és több mint 100 edzéstípus.

Jövő hónapban indul a CMF by Nothing okosórával és fülhallgatóval

CMF by Nothing Buds Pro (1)

Sajnos a Buds Pro-ról nem áll rendelkezésre ennyi információ. A banner szerint ezek a fülhallgató aktív zajszűrést, 11 órás non-stop lejátszást kínál, és ultra basszus technológiával rendelkezik. Meglepő módon ez a fülhallgató más formájú, mint az év elején kiszivárgott mogyoró alakú füles.

Jövő hónapban indul a CMF by Nothing okosórával és fülhallgatóval

CMF by Nothing Charger (1)

A részletekkel együtt a kiszivárgás egy lehetséges megjelenési dátumot és árképzést is közöl. A szivárgás szerint a három termék szeptember 26-án kerülhet piacra Indiában, a Watch Pro 4500 rúpiáért, a Buds Pro 3500 rúpiáért, a töltő pedig 3000 rúpiáért. Amerikai dollárra átszámítva ezek az árak körülbelül 55, 43 és 37 dollárt jelentenének. Nem tudni, hogy ezek a készülékek mikor fognak megjelenni az Egyesült Államokban, és hogy ezek az árak változatlanok maradnak-e.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei