A Microsoft még jobban nyit az Android felé

2023.05.24| Android Authority

A Microsoft megnyitja az ajtót, hogy több Android-alkalmazást engedélyezzen a Windows 11-en. Az Amazon Appstore állítólag több mint 50 000 Android-alkalmazást tartalmaz.

A Microsoft lehetővé teszi, hogy bármely fejlesztő, aki rendelkezik Amazon Appstore Developer fiókkal, beküldhessen alkalmazásokat a Windows 11-en való terjesztésre. A fejlesztőknek először tesztelésre kell benyújtaniuk alkalmazásaikat. Ez jelentősen megdobja a Windows 11-en elérhető Android-alkalmazások számát.

Még 2022 februárjában indult el az Amazon Appstore a Windows 11-en nyilvános bétaverzióként. Eleinte a felhasználók csak körülbelül 50 androidos alkalmazáshoz férhettek hozzá. Bizonyos korlátozások feloldása után azonban mostantól több ezer Android alkalmazáshoz férhetnek hozzá.

A Microsoft még jobban nyit az Android felé

A Microsoft tegnap bejelentette, hogy változás jön az Amazon Appstore-on a Windows 11-en. A vállalat mostantól lehetővé teszi, hogy bármely fejlesztő, aki rendelkezik Amazon Appstore Developer fiókkal, beküldhessen egy alkalmazást a Windows 11-en való terjesztésre. Ennek megfelelően a Windows 11 felhasználók valószínűleg jelentős mennyiségű letölthető Android-alkalmazást láthatnak majd.

Mint korábban említettük, amikor az alkalmazásbolt elérhetővé vált a nyilvánosság számára, mindössze körülbelül 50 olyan Android-alkalmazás volt, amely kompatibilis volt a Windows 11-gyel. Később a Microsoft ezt a számot több mint 20 000 appra emelte. Jelenleg az Amazon Appstore állítólag több mint 50 000 Android-alkalmazást tartalmaz, de ezek nem lesznek azonnal elérhetőek.

Mielőtt ezek készen állnának a Windowson való futtatásra, a fejlesztőknek be kell küldeniük alkalmazásaikat tesztelésre. A folyamat megkönnyítése érdekében a Microsoft útmutatókat bocsátott rendelkezésre arról, hogyan tegyék kompatibilissé alkalmazásaikat a Windows Subsystem for Android (WSA) rendszerrel. Ezek az útmutatók az ablakok átméretezésére és a natív leképezésre összpontosítanak, hogy alkalmazkodjanak a különböző formátumokhoz.

Jelenleg az Amazon Appstore kilenc piac 31 országában érhető el. Ezek közé tartozik az Egyesült Államok, Japán, az Egyesült Királyság, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Kanada, Ausztrália és Németország. A Microsoft azt is bejelentette, hogy a felhasználók mostantól mesterséges intelligencia által generált vélemény összefoglalókat kapnak, amelyek összefoglalják a vásárlói véleményeket és kiemelik a legfontosabb részleteket.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei