A Microsoft még jobban nyit az Android felé

2023.05.24| Android Authority

A Microsoft megnyitja az ajtót, hogy több Android-alkalmazást engedélyezzen a Windows 11-en. Az Amazon Appstore állítólag több mint 50 000 Android-alkalmazást tartalmaz.

A Microsoft lehetővé teszi, hogy bármely fejlesztő, aki rendelkezik Amazon Appstore Developer fiókkal, beküldhessen alkalmazásokat a Windows 11-en való terjesztésre. A fejlesztőknek először tesztelésre kell benyújtaniuk alkalmazásaikat. Ez jelentősen megdobja a Windows 11-en elérhető Android-alkalmazások számát.

Még 2022 februárjában indult el az Amazon Appstore a Windows 11-en nyilvános bétaverzióként. Eleinte a felhasználók csak körülbelül 50 androidos alkalmazáshoz férhettek hozzá. Bizonyos korlátozások feloldása után azonban mostantól több ezer Android alkalmazáshoz férhetnek hozzá.

A Microsoft még jobban nyit az Android felé

A Microsoft tegnap bejelentette, hogy változás jön az Amazon Appstore-on a Windows 11-en. A vállalat mostantól lehetővé teszi, hogy bármely fejlesztő, aki rendelkezik Amazon Appstore Developer fiókkal, beküldhessen egy alkalmazást a Windows 11-en való terjesztésre. Ennek megfelelően a Windows 11 felhasználók valószínűleg jelentős mennyiségű letölthető Android-alkalmazást láthatnak majd.

Mint korábban említettük, amikor az alkalmazásbolt elérhetővé vált a nyilvánosság számára, mindössze körülbelül 50 olyan Android-alkalmazás volt, amely kompatibilis volt a Windows 11-gyel. Később a Microsoft ezt a számot több mint 20 000 appra emelte. Jelenleg az Amazon Appstore állítólag több mint 50 000 Android-alkalmazást tartalmaz, de ezek nem lesznek azonnal elérhetőek.

Mielőtt ezek készen állnának a Windowson való futtatásra, a fejlesztőknek be kell küldeniük alkalmazásaikat tesztelésre. A folyamat megkönnyítése érdekében a Microsoft útmutatókat bocsátott rendelkezésre arról, hogyan tegyék kompatibilissé alkalmazásaikat a Windows Subsystem for Android (WSA) rendszerrel. Ezek az útmutatók az ablakok átméretezésére és a natív leképezésre összpontosítanak, hogy alkalmazkodjanak a különböző formátumokhoz.

Jelenleg az Amazon Appstore kilenc piac 31 országában érhető el. Ezek közé tartozik az Egyesült Államok, Japán, az Egyesült Királyság, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Kanada, Ausztrália és Németország. A Microsoft azt is bejelentette, hogy a felhasználók mostantól mesterséges intelligencia által generált vélemény összefoglalókat kapnak, amelyek összefoglalják a vásárlói véleményeket és kiemelik a legfontosabb részleteket.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

2024.01.31
| Android Police
A Samsungnak fel kell hagynia azzal, hogy az embereknek okot adjon a One UI gyűlölésére.
Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

2024.01.26
| Phone Arena
Minden technológiai gyártó folyamatosan próbálja megelőzni a következő nagy dolog piacra dobását, mindennek azért, hogy elsőként vezethesse be az új funkciókat.
A Honor 90 GT megjelent 24 GB RAM-mal és 100 W-os gyorstöltéssel

A Honor 90 GT megjelent 24 GB RAM-mal és 100 W-os gyorstöltéssel

2023.12.28
| Phone Arena
A Honor 90 GT immár hivatalos, és bár a telefont az előző generációs Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet hajtja, valószínűleg nincs olyan dolog, amit ne lehetne a telefonnal megtenni.
A Samsung Galaxy A55 prémium dizájnt kap (fotókkal)

A Samsung Galaxy A55 prémium dizájnt kap (fotókkal)

2024.01.03
| SamMobile
Lehet, hogy a Galaxy S24 lesz az a telefon, amely a következő pár hétben minden figyelmet magára von, de a Samsungnak más fontos készülékei is készülnek, mint például a Galaxy A55.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei