A Microsoft még jobban nyit az Android felé

2023.05.24| Android Authority

A Microsoft megnyitja az ajtót, hogy több Android-alkalmazást engedélyezzen a Windows 11-en. Az Amazon Appstore állítólag több mint 50 000 Android-alkalmazást tartalmaz.

A Microsoft lehetővé teszi, hogy bármely fejlesztő, aki rendelkezik Amazon Appstore Developer fiókkal, beküldhessen alkalmazásokat a Windows 11-en való terjesztésre. A fejlesztőknek először tesztelésre kell benyújtaniuk alkalmazásaikat. Ez jelentősen megdobja a Windows 11-en elérhető Android-alkalmazások számát.

Még 2022 februárjában indult el az Amazon Appstore a Windows 11-en nyilvános bétaverzióként. Eleinte a felhasználók csak körülbelül 50 androidos alkalmazáshoz férhettek hozzá. Bizonyos korlátozások feloldása után azonban mostantól több ezer Android alkalmazáshoz férhetnek hozzá.

A Microsoft még jobban nyit az Android felé

A Microsoft tegnap bejelentette, hogy változás jön az Amazon Appstore-on a Windows 11-en. A vállalat mostantól lehetővé teszi, hogy bármely fejlesztő, aki rendelkezik Amazon Appstore Developer fiókkal, beküldhessen egy alkalmazást a Windows 11-en való terjesztésre. Ennek megfelelően a Windows 11 felhasználók valószínűleg jelentős mennyiségű letölthető Android-alkalmazást láthatnak majd.

Mint korábban említettük, amikor az alkalmazásbolt elérhetővé vált a nyilvánosság számára, mindössze körülbelül 50 olyan Android-alkalmazás volt, amely kompatibilis volt a Windows 11-gyel. Később a Microsoft ezt a számot több mint 20 000 appra emelte. Jelenleg az Amazon Appstore állítólag több mint 50 000 Android-alkalmazást tartalmaz, de ezek nem lesznek azonnal elérhetőek.

Mielőtt ezek készen állnának a Windowson való futtatásra, a fejlesztőknek be kell küldeniük alkalmazásaikat tesztelésre. A folyamat megkönnyítése érdekében a Microsoft útmutatókat bocsátott rendelkezésre arról, hogyan tegyék kompatibilissé alkalmazásaikat a Windows Subsystem for Android (WSA) rendszerrel. Ezek az útmutatók az ablakok átméretezésére és a natív leképezésre összpontosítanak, hogy alkalmazkodjanak a különböző formátumokhoz.

Jelenleg az Amazon Appstore kilenc piac 31 országában érhető el. Ezek közé tartozik az Egyesült Államok, Japán, az Egyesült Királyság, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Kanada, Ausztrália és Németország. A Microsoft azt is bejelentette, hogy a felhasználók mostantól mesterséges intelligencia által generált vélemény összefoglalókat kapnak, amelyek összefoglalják a vásárlói véleményeket és kiemelik a legfontosabb részleteket.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei