A MagSafe Duo lassan tölt és brutál drága

2020.11.19| Phone Arena
Címkék:

MagSafe

,

MagSafe Duo


Az Apple MagSafe Duo érezhetően lassabban tölti az iPhone 12-t mint a "hagyományos" MagSafe töltő.

Bár az Apple nem adta meg a MagSafe Duo vezeték nélküli töltő megjelenési dátumát, a vállalat frissítette áruházának oldalát néhány érdekes információval és ez alapján úgy tűnik, hogy az új töltő nem fogja olyan gyorsan tölteni az iPhone-t mint a MagSafe töltő, amely 15W-os töltésre képes.

A MagSafe Duo lassan tölt és brutál drága

Mark Gurman, a Bloomberg munkatársa észrevette a még kiadatlan MagSafe Duo töltőhöz kapcsolódó információkat, miszerint a Duo 20W-os USB-C adapterrel akár 11W-ot is tölt, viszont sajnos 14W-ra képes maximum 27W-os vagy annál magasabb teljesítményű adapterrel.

Az Apple legolcsóbb USB-C töltési lehetősége 20W-os, ezért nem lesz képes a Duót akkora energiaellátásban segíteni, mint a 15W-os MagSafe vezeték nélküli töltőt. Ráadásul a MagSafe Duo töltő ára várhatóan 129 dollár lesz. Annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabb töltésre legyen képes, meg kell vásárolni még pluszban az Apple 30W-os USB-C hálózati adapterét, ami 50 dollár. Pillanatnyilag nem tudni a MagSafe Duo töltő megjelenési dátumát, az Apple honlapján csak az áll, hogy „Coming soon”.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Közeledik a Karácsony! Ön vesz mobiltelefont Karácsonyra?


Igen, mobilszolgáltatónál
Igen, GSM boltokban
Igen, magyar webshopokban
Igen, külföldi webshopokban
Igen, nagy offline áruházakban
Nem tervezek mobilt venniKorábbi szavazások eredményei