A legnépszerűbb Apple iPhone modellek 2024-ben

2024.02.25
Címkék:

Minden évben a technológiai világ figyelme a legújabb iPhone modell megjelenésére irányul.

Az utóbbi időszakban kiemelkedő modellek jelentek meg, mint például az iPhone 12, 13 és 14 melyek mind az esztétikai megjelenés, mind a technikai teljesítmény terén kiemelkednek.

A legnépszerűbb Apple iPhone modellek 2024-ben

képek: Unsplash

De vajon melyik a legjobb iPhone? Ez nem könnyű kérdés, hiszen sok tényező befolyásolja, beleértve a pénztárcát, a készülék méretét, teljesítményét és elérhető funkcióit.

iPhone 14: A Forradalmi

A legújabb iPhone széria a 15-ös modell, ellenben az iPhone 14 szinte minden olyan a funkciót és teljesítményt kínál, amire vágysz, ráadásul olcsóbban is elérhető a használt iPhone piacán.

Az iPhone 14 egy forradalmi designnal rukkolt elő még 2022-ben, új színekkel és vékonyabb kialakítással. Az iPhone 14 és iPhone 14 Plus egyaránt az A15 Bionic chippet használja, és 128GB, 256GB és 512GB belső tárhellyel kapható.

A két modell közötti fő különbség a méret, az előbbi 6,1, míg az utóbbi 6,7 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. Mindkét modell 12MP fő- és ultraszéles látószögű kamerával rendelkezik, amelyek 4K-s videofelvételre képesek. Az előlapon egy 12MP-es True Depth kamera található.

A sorozat csúcsát képviselik az iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max modellek, amelyekben az új, erősebb A16 Bionic chip található. Az iPhone 14 Pro sorozat egy újítással, a dinamikusan változó előlapi kamerával, a Dynamic Island-el büszkélkedhet. Ennek köszönhetően a kamera oldalra nyúlik, és gyors hozzáférést biztosít az éppen futó alkalmazásokhoz, beleértve az értesítéseket és a lejátszási vezérlőket is. A hátsó, háromlencsés kamerarendszer 48MP-es fotókat készít.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Árképzésben Verhetetlenek

Az Apple telefonok esetében sokan úgy vélik, hogy az előző, iPhone 13 sorozat kínálja az olcsóbb, de mégis kiváló teljesítményű alternatívát. Az iPhone 13 Mini a legkisebb és legkönnyebb iPhone, ideális választás, ha a kompaktság és a hordozhatóság a legfontosabb szempont számodra.

Az 5,4 hüvelykes készülék A15 Bionic chipet használ, és sokkal jobb akkumulátor-élettartamot kínál, mint az előd, az iPhone 12 Mini. Egy mérettel nagyobb a sima iPhone 13, amely 6,1 hüvelykes kijelzővel és A15 Bionic chippel rendelkezik, valamint képes az 5G-re is.

használt Apple termékek hosszú távon megbízható befektetésnek számítanak, biztosítva a kiváló minőséget megfizethető áron. A macszerez.com oldalán keresd szervizelt iPhone modelleinket, kedvező áron!

A legnépszerűbb Apple iPhone modellek 2024-ben

képek: Unsplash

Kiváló Alternatívák

Még akkor sem kell elkeserednünk, ha az iPhone 14 és 13 sorozat túl drága. A 12-es modellekben egyaránt megtalálhatók az OLED kijelzők és az A14 Bionic chip. Az iPhone 12 Pro és a Pro Max különösen kiemelkedőek a kamerák tekintetében, LiDAR szenzorral rendelkeznek a mélységérzékelés javítása érdekében.

A Ceramic Shield technológia tovább növeli ezeknek a készülékeknek az élettartamát és a strapabírását. Az iPhone 12 sorozat lehetőséget nyújt a minőség és a megfizethetőség összehangolására.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
Jön, jön, jön… az iPhone 9!

Jön, jön, jön… az iPhone 9!

2019.12.10
| Phone Arena
Az Apple következő okostelefonja az iPhone 9 lesz. Nem, nem vicc és nem tévedés.
Megszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

Megszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

2022.11.07
| 9to5mac
Ma az Apple egy rendkívüli közleményben értesítette a rossz hírről az ügyfeleket!
A világ legtörékenyebb mobilja az S8

A világ legtörékenyebb mobilja az S8

2017.05.10
| SamMobile
Úgy tűnik, lesz gondjuk a Samsung Galaxy S8 tulajdonosoknak, már hivatalosan is nagyon törékenynek kategorizálták a modellt.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei