A legjobb iPhone 6s 3D Touch funkciók

2015.09.28| 9to5Mac

Az Apple iPhone 6s család végre megjelent és számos új funkcióval is felvértezte a gyártó az új készülékeket.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az egyik újdonság a sokat pletykált 3D Touch – régebbi nevén Force Touch – opció, egészen pontosan egy hardver, amely lehetővé teszi, hogy a kijelző a nyomást is érzékelje, így több lépcsőben tud funkciókat prezentálni különböző helyzetekben, hiszen meg tudja különböztetni az hozzáérést és a nyomást, nincs szükség hosszú vagy rövid érintésre, mindkettő lehet rövid, a különbség a nyomásban van mindössze. Az új iPhone-ok természetesen rezgéses visszajelzést adnak a parancsról. Először is jó tudni, hogy mivel minden alkalmazás az Apple mobiljain a főképernyőn találhatók, így mind esetében elérhető a 3D Touch menü, ha az adott ikonra rányomunk.

A legjobb iPhone 6s 3D Touch funkciók

Ilyenkor a fókusz erre az egyik ikonra szegeződik, minden mást teljesen elhalványít a rendszer, mindössze a kis plusz menü marad olvasható, amely egyébként abszolút program-függő. A Messages appban például erős nyomásra felajánlja az azonnali üzenet-készítést vagy hogy megnézhetjük az előző üzeneteket. A Kamera alkalmazásban megint más opciókat kínál a rendszer. Azonban nem csak a gyári programok esetén érhető el a 3D Touch plusza, hanem számos külsős programnál is, példaként említhető az Instagram és a Twitter.

Sok esetben akkor is használható a 3D Touch, ha beléptünk az adott programba. Bármilyen lista nézet esetén elérhető a funkció, ha a fejlécre nyomunk, így például a Messages appban elérhető lehetőségekért érdemes megnézni a videót. Kifejezetten hasznos a linkek előnézeti lehetősége, nevezetesen bárhol látunk a telefonon egy weboldalra mutató linket, arra hosszan nyomva anélkül adja be az előnézetét, hogy azt be is töltené a böngészőben. Ez egyébként a MacBookban is így működik, legalábbis ha van hozzá Force Touch trackpad. Érdekes, hogy nincs használati utasítás a 3D Touch-hoz, egyszerűen a felhasználóra bízta az Apple a megtanulást. A 9to5Mac első benyomása az Apple iPhone 6s és Apple iPhone 6s Plus modellekről itt tekinthető meg.A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokIsmered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei