A Huawei Watch 3 Pro az év legjobb okosórája

2021.09.03| Huawei

A Huawei Watch 3 Pro lett a 2021-2022-es év legjobb okosórája az Európai Kép- és Hangszövetség (EISA) szerint.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A rangos elismerést a legismertebb 60 nemzetközi fogyasztói elektronikai szaklapot, weboldalt és újságírót tömörítő szervezet szakmai zsűrije ítélte oda az okoseszköznek. Az ítészek elsősorban dizájnja, prémium anyaghasználata és számos egészségügyi funkciója miatt díjazták a HUAWEI Watch 3 Pro-t. 

Az EISA szervezet minden évben kiosztja azokat a díjakat, amelyekkel a legjobban sikerült szórakoztatóelektronikai termékeket szeretné jutalmazni. A HUAWEI Watch 3 Pro idei EISA-díja méltón gyarapítja a vállalat korábbi győztes termékeinek listáját.

  • A HUAWEI Watch 3 Elite szeptember 6-tól elérhető a MediaMarkt, az eMag, az ExtremeDigital üzleteiben és a Huawei Szervízközpontokban bruttó 159.990 Ft-os, valamint bruttó 199.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron. 
  • A HUAWEI Watch 3 Elite Pro szeptember 6-tól elérhető a MediaMarkt, az eMag, az ExtremeDigital, a Telekom üzleteiben, valamint a Huawei Szervízközpontokban bruttó 199.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron. 
  • A szeptember 6. és 19. között előrendelt modellek mellé ajándék FreeBuds Pro fülhallgató jár a vásárlóknak 51.990 Ft értékben.  

A Huawei Watch 3 Pro az év legjobb okosórája

Megismételt siker

A szervezet elismerően nyilatkozott a HUAWEI Watch 3 Pro formatervezéséről és prémium anyaghasználatáról. Többek között kiemelték az 1,43 hüvelykes AMOLED képernyőt körülölelő titánból készült készülékházat és annak zafírüvegét, valamint a HUAWEI saját operációs rendszerét, a HarmonyOS 2.0-t: „Ez a fejlett operációs rendszer számos alkalmazást és funkciót tartalmaz, beleértve a pulzusmérést és a vér oxigénszintjének monitorozását. Méri a stressz-szintet és érzékeli az esést, valamint több mint 100 különböző edzésmód támogat.”

„Miután tavaly a HUAWEI Watch GT 2 nyerte az EISA „2020–2021-es legjobb okosórája” díjat, rendkívüli megtiszteltetés számunkra, hogy idén a HUAWEI Watch 3 Pro lett a legjobb. A készülék olyan független, okos és olyan erős, akár egy okostelefon. Megtiszteltetés, hogy elismerik ezt, valamint azt a számtalan egészségtámogató- és fitneszfunkciót, amelyek lehetővé teszik felhasználóink számára, hogy jobban figyelhessenek saját magukra” – mondta Kevin Ho, a Huawei Consumer BG operatív igazgatója.

A Huawei Watch 3 Pro az év legjobb okosórája

Videót a számlapra, zenét az órára

A Watch 3 Pro a legújabb szoftverfrissítésnek köszönhetően a meglévők mellett a napokban további funkciókkal is gazdagodott: teljesen egyedi videós számlap is beállítható az óra háttereként, a letöltött zenék pedig már mobiltelefon használata nélkül, offline is hallgathatók, valamint a készülék gesztusokkal is vezérelhető a jövőben.

A HUAWEI WATCH 3 Pro erős hardvere akár a mobiltelefonnal, akár más eszközzel készített vagy letöltött 5-10 másodperc hosszúságú videót is megjeleníti háttérként. Ehhez a szoftverfrissítés után a HUAWEI Egészség alkalmazásba belépve ”A videó óraszámlap testreszabása” menüpontban egy kattintással beállítható az egyedi mozgókép a számtalan előre telepített mellett.

Már gesztusokkal is vezérelhető

A Watch 3 Pro okos üzemmódban akár öt napig, ultrahosszú üzemmódban pedig akár 21 napig bírja egyetlen feltöltéssel. A legújabb frissítéssel kilenc további új óralap állítható be ebben a módban, hangemlékeztető segít minden edzésmódot, valamint gyalogos és sífutó edzés közben is méri a véroxigén-szintet.  

A Huawei Watch 3 Pro az év legjobb okosórája

A HUAWEI Watch 3 Pro mostantól támogatja a gesztusvezérlést is: Az okosóra érzékeli a kéz mozgását, így a bejövő hívások egy csuklómozdulattal lenémíthatók.

Titán szíj és készülékház az Elite verzión

A HUAWEI Watch 3 Pro Elite a nemrég megjelent Watch 3 Pro dizájn terén maximumra fejlesztett változata: az eszköz a 3-as modellek tudása mellett külsőleg a prémium kategóriás, klasszikus óramárkákat idézi titánium óraszíjjal és készülékházzal, valamint zafírüveg óralappal.

 

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokMegérkezett a Huawei Watch 3 és a Watch 3 Pro

Megérkezett a Huawei Watch 3 és a Watch 3 Pro

2021.06.03
| GSM Arena
A kínai cég tegnap bejelentette a Harmony OS mellett többek között két új okosóráját is az új rendszerrel.
Megjelent a Huawei Watch GT 3 okosóra

Megjelent a Huawei Watch GT 3 okosóra

2021.10.25
| Playful Droid
A Huawei Watch GT 3 okosóra AMOLED kijelzővel, még jobb pulzusméréssel és 14 napos üzemidővel mutatkozott be.
A Huawei Watch 3 Pro az év legjobb okosórája

A Huawei Watch 3 Pro az év legjobb okosórája

2021.09.03
| Huawei
A Huawei Watch 3 Pro lett a 2021-2022-es év legjobb okosórája az Európai Kép- és Hangszövetség (EISA) szerint.
Megjelent az Apple Watch ihlette Oppo Watch 3 sorozat

Megjelent az Apple Watch ihlette Oppo Watch 3 sorozat

2022.08.15
| GSM Arena
Itt az Oppo Watch 3, amely az Apple Watch-ot másolja, a Qualcomm legújabb S5 Gen1 chipjét kapta.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei