A Huawei P9-cel készült fotóinak eladásával akár a készüléke árát is megkeresheti

2016.05.27| Huawei

A Huawei együttmûködést kötött az EyeEm tulajdonosával, így a fotószerkesztõ applikáció már 5 millió új Huawei P9 készüléken gyárilag elérhetõ alap alkalmazás.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Huawei P9-cel fantasztikus képek készítésére nyílik lehetõség, hiszen ez az elsõ okostelefon, amely a Huawei és az ikonikus kamerakészítõ cég, a Leica együttmûködésébõl született. Így az EyeEm nagyon hasznos lehet minden fényképezni szeretõ P9 felhasználó számára, hiszen az alkalmazás segítségével bárki megoszthatja, közzé teheti, sõt értékesítheti is saját képeit, amelyek a dual Leica kamerának köszönhetõen egyedülállóak az okostelefonok világában.

Az EyeEm a világ egyik legnagyobb fotósközössége több mint 18 millió felhasználóval, akik között egyaránt találunk kedvtelésbõl, kizárólag mobiltelefonnal fényképezõ felhasználók, illetve hivatásos fotósok munkáit is. Az EyeEm-re feltöltött fényképek nemcsak megtekinthetõk, de megvásárolhatóak is, így azokat akár különbözõ reklámokban is viszontláthatjuk. A megvásárolt fotókért kapott összeg felét az EyeEm megtartja, a másik felét pedig a kép készítõjének fizeti ki. Az alkalmazás használata egyszerû és ingyenes, illetve a felhasználó dönti el, hogy mely képeket szeretné piacra dobni.

A Huawei P9-cel készült fotóinak eladásával akár a készüléke árát is megkeresheti

A Huawei P9 londoni bemutatóján 2016 áprilisában kiállították annak az 5 fotósnak is a képeit, akiket a Huawei az EyeEm közösségébõl választott ki és hívott meg az eseményre: David Qutierrez, Lamarr Golding, Enrica Brescia, Céline Auffret, Alexander Köpke. Feladatuk a lakóhelyük megörökítése volt egy új szemlélet alapján, a fotókat pedig a Huawei P9-cel készíthették. A Huawei, a Leica és az EyeEm ezzel az akcióval kívánta megpecsételni közös együttmûködését.

A Huawei P9-cel készült fotóinak eladásával akár a készüléke árát is megkeresheti

A Huawei P9 már megvásárolható Magyarországon ezüst és szürke színekben, single SIM, illetve aktív dual SIM-es verzióban 179 990 forint javasolt bruttó fogyasztói áron. A P9-hez a vállalat a hazai piacon egyedülálló módon 3 év teljes körû gyártói garanciát, 3 hónap képernyõ garanciát és 3 hónap csere garanciát kínál.messenger whatsapp facebook twitter email

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokMagyarországon a Huawei P9 Lite 2017

Magyarországon a Huawei P9 Lite 2017

2017.03.08
| Huawei
Már Magyarországon is kapható a Huawei első olyan középkategóriás okostelefonja, amely Android 7.0 (Nougat) operációs rendszert, valamint az EMUI 5.0 felhasználói felületet futtatja.
Hazánkba is jön a Huawei P9 Lite Mini

Hazánkba is jön a Huawei P9 Lite Mini

2017.08.25
| Huawei
Magyarországon is kapható lesz a nagy sikerű Huawei P9 Lite mini változata.
Huawei P9 kamerafrissítés érkezett

Huawei P9 kamerafrissítés érkezett

2018.01.23
| Phone Arena
Huawei P9-et gyűrsz jelenleg? Akkor érdemes telepítened a most érkező frissítést!
A Huawei P10-é a legjobb kamera díja!

A Huawei P10-é a legjobb kamera díja!

2017.05.05
| Huawei
A Huawei P10 nyerte a legjobb okostelefonos kamera díját a TIPA Awardson.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei