A Huawei bemutatta a HarmonyOS 4 operációs rendszert

2023.08.07| GSM Arena

2023. július 4-én a Huawei piacra dobta az új HarmonyOS 4 operációs rendszer verzióját az összes Huawei és harmadik fél ökoszisztémájára, beleértve az okostelefonokat is.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Richard Yu, a Huawei Consumer Business Group vezetője elmondta, hogy ez egy vadonatúj szoftver minden ember számára, amely tele van személyre szabottsággal az egyéni kifejezésre. A cég új funkciókat vezetett be, hogy a szoftvert gördülékenyebbé, biztonságosabbá és személybarátabbá tegye.

Bejelentették a HarmonyOS 4-et modernizált megjelenéssel, új testreszabási lehetőségekkel és Live Windows rendszerrel

A Huawei bemutatta a HarmonyOS 4 operációs rendszert

A 2023-as Huawei Developer Conference folyamatban van, és a pénteki nap nagy bejelentése a HarmonyOS 4, amely jelentős vizuális újratervezést és új személyre szabási lehetőségeket kínál az okostelefonokhoz, táblagépekhez és okosórákhoz. A HarmonyOS ökoszisztéma jelenleg több mint 700 millió eszközt lát el világszerte, különböző szektorokban, az okostelefonoktól a tévékig és az autókig.

  • A kezdőképernyőtől kezdve a Huawei lehetővé teszi a rendszer betűtípusainak, színeinek, órajel- és widgetstílusainak megváltoztatását többféle kombinációval és testreszabási lehetőséggel. A felhasználók emoji háttérképeket és kezdőképernyőket is beállíthatnak kedvenc hangulatjeleik kiválasztásával.
  • A Huawei emellett animációs opciókkal frissíti hangulatjel-csomagját. A Panorama Weather lehetővé teszi, hogy beállítsa a napi előrejelzést a lezárási képernyőn az időjárási változások valós idejű frissítésével.

  • Az értesítési központot is átdolgozzák, és lehetőség van a bejövő riasztások felosztására az Ön preferenciái alapján. A felhasználók az alkalmazás megnyitása nélkül is rögzíthetik preferált alkalmazásértesítéseiket, és közvetlenül az értesítési központból léphetnek kapcsolatba velük.
  • A Live Window a Huawei verziója az Apple Dynamic Island-ről. A támogatott alkalmazások valós idejű riasztásokat és értesítéseket jelenítenek meg az eszköz sarkában lévő kapszula alakú ikonban, és az ablakot egyetlen koppintással kibonthatja az alkalmazással való interakcióhoz.
  • Ez a funkció az okostelefonokra, táblagépekre és okosórákra érkezik, és a Huawei számos saját alkalmazásával, valamint a fejlesztők egyre növekvő listájából származó harmadik féltől származó alkalmazásokkal fog működni.
  • A Huawei emellett több widget opciót ad az alkalmazások és segédprogramok szélesebb választékából, különböző méretűek, amelyek a kezdőképernyőn helyezhetők el. A Szuper Átviteli Állomás rendszerszintű másolási funkciója lehetővé teszi több fájl, szöveg és kép egymásra halmozását, és azok átvitelét az alkalmazások és a támogatott HarmonyOS-eszközök között.
  • A folytonossági funkciókat a HarmonyOS infotainment rendszereket futtató autókra is kiterjesztették, így tartalmat és egyéb alkalmazásokat továbbíthat az autó képernyőjére.

A motorháztető alatt a HarmonyOS 4 egy felújított Ark Engine-t tartalmaz, amely állítólag 20%-kal jobb teljesítményt kínál gyorsabb alkalmazásindítással és simább animációkkal, miközben kevesebb energiát fogyaszt. A HarmonyOS 4 számos biztonsági optimalizálást is tartalmaz, beleértve a továbbfejlesztett engedélykövetési lehetőségeket, az alkalmazástelepítési figyelmeztetéseket és a személyes adatokhoz való hozzáférés korlátozását.

A HarmonyOS 4 nyilvános béta már elérhető a Huaweitől 34 eszközre, köztük a Mate50 sorozatra, a P60 sorozatra és a Mate X3-ra. További 35 eszköz, köztük a P40, a Mate 30, a nova 9 és a nova 10 sorozat a későbbiekben kerül be a bétaprogramba.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei