A Honor Magic 2 bemutatkozott az IFA-n

2018.08.31| Honor
Címkék:

Honor Magic 2

,

IFA 2018


Full View kijelző, AI Magic Slide, Kirin 980 és még sok más funkció egyetlen okostelefonban.

A Honor Play berlini bemutatóján, az IFA megnyitójának előestéjén, Mr George Zhao, a Honor elnöke váratlanul leleplezte a Honor Magic 2 készüléket, a márka legújabb zászlóshajóját. Az első generációs Honor Magic 2016-ban került a piacra, és ennek sikerére építve a Honor Magic 2 egy intelligens, Magic Slide funkcióval büszkélkedhet, amely valós, teljes képernyős élményt nyújt a felhasználóknak, és elhozza a mesterséges intelligencia világát. Ez a készülék az első olyan Honor okostelefon, amely Kirin 980 lapkakészlettel lesz felszerelve.

“A Honor Magic két évvel ezelőtti bevezetése elhozta a mesterséges intelligencia koncepcióját.” – jegyezte meg George Zhao, a Honor elöke. “Az első generációs Honor Magic egy korszakalkotó telefon volt, amely kissé átalakította ezt az iparágat. Az AI-funkciók mellett, amelyek valóban intelligenssé teszik a készüléket, a Honor Magic lenyűgöző panelje és a hatékony, 40W-s töltés átformálta az okostelefonok tervezését, és minden telefon számára referencia értékűvé vált. Ezeknek a futurisztikus zászlóshajó készülékeknek a fejlesztését szorosan követi mind az okostelefon, mind az AI ipar, és most megérkezett a Honor Magic 2 is.”

A Honor Magic 2 bemutatkozott az IFA-n

A globális piacon tapasztalható intenzív verseny miatt számos gyártó a felhasználói élmény fokozására törekszik a teljes képernyős megjelenítéssel. Azonban a legtöbb – ha nem az összes – új funkcióval rendelkező készülékkel a gyártók feláldozták magát a felhasználó-barátságot és a fotózás élményét. A gyártási tervek szinte kizárólag a képernyő elrendezésére és ennek fejlesztésére összpontosulnak, és így nem hoznak valódi értékeket a felhasználóknak.

Ezzel szemben a Honor Magic 2 az intelligens Magic Slide funkcióját úgy tervezték, hogy teljes képernyős megjelenítése legyen, anélkül, hogy más, praktikus funkciókat háttérbe szorítana. A rejtett elülső kamera közel 100%-os képernyő-test arányt biztosít. Kiváló vizuális élményt nyújt, elképesztően kényelmes és praktikus használattal, ezzel újradefiniálja a teljes képernyős okostelefont. 

A Honor Magic 2 bemutatkozott az IFA-n

A felső képernyő csúsztatásával a felhasználók azonnal aktiválhatják az összes AI funkciót. Ez az innováció a tervezésben ergonómiai tudományokon alapul. A forradalmi tervezésen kívül a Honor Magic 2 az első olyan Honor okostelefon, amelyet Kirin 980-as processzorral szerelnek fel. Ezen kívül, a legújabb Magic 2 a 40W–os Magic Charge teljesítményt is elhozza a felhasználóknak. A biztonság érdekében ebbe az okostelefonba 15 réteg védelmet is beépítenek. A készülék automatikusan azonosítja az akkumulátort, a kábelt és a töltőt, és amennyiben mindhárom rész biztonságosnak minősül, a Super Charger elindul.

A Honor Magic 2 egy kulcsfontosságú zászlóshajó lesz, amelyet egy világszínvonalú kiállításon mutattak be. A Honor az év első felében elért, nemzetközi értékesítésben figyelemreméltó, 150%-os növekedést ért el. A Honor 10 és a Honor Play közelmúltbeli bevezetése után a Honor Magic 2 tovább erősíti a márkát, és az a cél, hogy három éven belül a Honor benne legyen a az okostelefon márkák Top 5-ös listájában.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »
  új
   APRÓHIRDETÉSEK
  KERESÉS
  TELEFONOK GYORSLISTA
  Márka :

  Tipus :


  SZAVAZÁS

  Közeledik a Karácsony! Ön vesz mobiltelefont Karácsonyra?


  Igen, mobilszolgáltatónál
  Igen, GSM boltokban
  Igen, magyar webshopokban
  Igen, külföldi webshopokban
  Igen, nagy offline áruházakban
  Nem tervezek mobilt venni  Korábbi szavazások eredményei