A Honor Magic 2 bemutatkozott az IFA-n

2018.08.31| Honor
Címkék:

Honor Magic 2

,

IFA 2018


Full View kijelző, AI Magic Slide, Kirin 980 és még sok más funkció egyetlen okostelefonban.

A Honor Play berlini bemutatóján, az IFA megnyitójának előestéjén, Mr George Zhao, a Honor elnöke váratlanul leleplezte a Honor Magic 2 készüléket, a márka legújabb zászlóshajóját. Az első generációs Honor Magic 2016-ban került a piacra, és ennek sikerére építve a Honor Magic 2 egy intelligens, Magic Slide funkcióval büszkélkedhet, amely valós, teljes képernyős élményt nyújt a felhasználóknak, és elhozza a mesterséges intelligencia világát. Ez a készülék az első olyan Honor okostelefon, amely Kirin 980 lapkakészlettel lesz felszerelve.

“A Honor Magic két évvel ezelőtti bevezetése elhozta a mesterséges intelligencia koncepcióját.” – jegyezte meg George Zhao, a Honor elöke. “Az első generációs Honor Magic egy korszakalkotó telefon volt, amely kissé átalakította ezt az iparágat. Az AI-funkciók mellett, amelyek valóban intelligenssé teszik a készüléket, a Honor Magic lenyűgöző panelje és a hatékony, 40W-s töltés átformálta az okostelefonok tervezését, és minden telefon számára referencia értékűvé vált. Ezeknek a futurisztikus zászlóshajó készülékeknek a fejlesztését szorosan követi mind az okostelefon, mind az AI ipar, és most megérkezett a Honor Magic 2 is.”

A Honor Magic 2 bemutatkozott az IFA-n

A globális piacon tapasztalható intenzív verseny miatt számos gyártó a felhasználói élmény fokozására törekszik a teljes képernyős megjelenítéssel. Azonban a legtöbb – ha nem az összes – új funkcióval rendelkező készülékkel a gyártók feláldozták magát a felhasználó-barátságot és a fotózás élményét. A gyártási tervek szinte kizárólag a képernyő elrendezésére és ennek fejlesztésére összpontosulnak, és így nem hoznak valódi értékeket a felhasználóknak.

Ezzel szemben a Honor Magic 2 az intelligens Magic Slide funkcióját úgy tervezték, hogy teljes képernyős megjelenítése legyen, anélkül, hogy más, praktikus funkciókat háttérbe szorítana. A rejtett elülső kamera közel 100%-os képernyő-test arányt biztosít. Kiváló vizuális élményt nyújt, elképesztően kényelmes és praktikus használattal, ezzel újradefiniálja a teljes képernyős okostelefont. 

A Honor Magic 2 bemutatkozott az IFA-n

A felső képernyő csúsztatásával a felhasználók azonnal aktiválhatják az összes AI funkciót. Ez az innováció a tervezésben ergonómiai tudományokon alapul. A forradalmi tervezésen kívül a Honor Magic 2 az első olyan Honor okostelefon, amelyet Kirin 980-as processzorral szerelnek fel. Ezen kívül, a legújabb Magic 2 a 40W–os Magic Charge teljesítményt is elhozza a felhasználóknak. A biztonság érdekében ebbe az okostelefonba 15 réteg védelmet is beépítenek. A készülék automatikusan azonosítja az akkumulátort, a kábelt és a töltőt, és amennyiben mindhárom rész biztonságosnak minősül, a Super Charger elindul.

A Honor Magic 2 egy kulcsfontosságú zászlóshajó lesz, amelyet egy világszínvonalú kiállításon mutattak be. A Honor az év első felében elért, nemzetközi értékesítésben figyelemreméltó, 150%-os növekedést ért el. A Honor 10 és a Honor Play közelmúltbeli bevezetése után a Honor Magic 2 tovább erősíti a márkát, és az a cél, hogy három éven belül a Honor benne legyen a az okostelefon márkák Top 5-ös listájában.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


  Árukereső
  Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB 6GB RAM Dual
  Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB 6GB RAM Dual
  EUmobil 69 990 Ft
  Telefoncenter Webáruház 71 000 Ft
  MobilEx Webáruház 71 885 Ft
  Samsung Galaxy A41 64GB Dual
  Samsung Galaxy A41 64GB Dual
  Telefoncenter Webáruház 75 300 Ft
  i-Shop Webáruház 76 840 Ft
  Planet GSM webshop 76 990 Ft
  Huawei Y6P 64GB 3GB RAM Dual
  Huawei Y6P 64GB 3GB RAM Dual
  EUmobil 36 990 Ft
  Telefoncenter Webáruház 37 500 Ft
  Smartshop.hu 37 590 Ft


  új
   APRÓHIRDETÉSEK
  KERESÉS
  TELEFONOK GYORSLISTA
  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


  SZAVAZÁS

  A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


  Különben sem terveztem telefonvásárlást
  Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
  Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
  A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefont  Korábbi szavazások eredményei