A Honor 90 kijelzője osztályelső a DxOMARK szerint is

2023.07.03| Honor
Címkék:

Honor 90

,

DxOMark


Kiváló eredményt ért el a DXOMARK kijelzőtesztjén a HONOR 90, a vállalat legújabb, középkategóriás prémium okostelefonja.

A Honor büszkén jelenti be, hogy kimagasló szintet ért el Honor 90 készüléke a DXOMARK kijelzőbesorolásán. Az átfogó, alapos okostelefonos képernyőteszt hat fő területet vizsgál: ezek az olvashatóság, a szín, a videó, a mozgás, az érintés és a képi zavarok. Lenyűgöző, 140-es pontszámmal a készülék elérte a DXOMARK Display Gold Label elismerést.

Thibault Cabana, a DXOMARK kijelzőértékelési igazgatója így fogalmazott: „A Honor 90 képernyője átfogóan kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt a legtöbb használati szituáció során, és kifejezetten erős a szín megjelenítés és az olvashatóság terén.”

A Honor 90 6,7”-os, négyszeresen ívelt, lebegő AMOLED kijelzője a vállalat folyamatosan fejlődő kutatás-fejlesztési munkájának eredménye. A nagyfelbontású (2664×1200 pixeles) panel akár 1,07 milliárd szín megjelenítésére képes, valamint a DCI-P3 színtér 100%-át lefedi. Ezekkel részletes és pontos módon jelennek meg még a legkomplexebb színösszetételű képek is. Legmagasabb HDR fényerőssége 1600 nit, ami a lehető legtöbbet hozza ki a HDR nyújtotta lehetőségekből.

A Honor 90 kijelzője osztályelső a DxOMARK szerint is

A DXOMARK egy független labor, amely a minőségfelmérés nemzetközi mércéje mind a professzionális, mind a fogyasztói elektronika terén. A DXOMARK felmérése, valamint a magas értékelés az eszköz minőségéről teszt tanúbizonyságot, kihangsúlyozva, hogy a Honor 90 komoly teljesítményt és kimagasló felhasználói élményt kínál. Az elismerése jelentős mérföldkő a HONOR számára, és egyben visszaigazolás arról is, hogy elköteleződése a kitűnő minőség iránt kifizetődő.

A vállalat az Unbox Therapy-val, a nemzetközileg ismert tech influencerrel közösen mutatta be a hamarosan megjelenő Honor 90 okostelefon 3840hz PWM Dimming szemkímélő kijelzőjét, amely a legmagasabb frekvenciájú PWM kijelző a piacon.

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Adategyeztetés online a Vodafone-nál

Adategyeztetés online a Vodafone-nál

2017.06.07
| Vodafone
Már a Vodafone-nál is elérhető a prepaid SIM kártyák online adategyeztetése
Mi is az a Samsung Bixby?

Mi is az a Samsung Bixby?

2017.03.28
| Xiaomi Today
Többekben felmerülhet a jogos kérdés, hogy vajon mi az a Bixby, mit mutat be a Samsung holnap?
Új tarifacsomagok a Vodafone-nál

Új tarifacsomagok a Vodafone-nál

2017.06.08
| Vodafone
A Vodafone Magyarország ügyfelei visszajelzései nyomán megújította havidíjas tarifa portfólióját.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei