A Heynote feladatlistává alakítja a háttérképed

2020.12.02| Android Police
Címkék:

app ajánló

,

Heynote


A kezdőképernyő háttérképe vitathatatlanul a telefon legszemélyesebb része, de miért ne lehetne hasznos is?

A legtöbb ember arra használja, hogy gyönyörűen megtervezett illusztrációkat vagy emlékezetes pillanatokat nézhessen a telefonján, de mi lenne, ha a háttérképnek funkcionálisabb célja is lenne? Erre a kérdésre próbál egy új Heynote nevű alkalmazás válaszolni.

A Heynote fő jellemzője, hogy lehetővé teszi bármilyen típusú szöveg (emlékeztetők, teendők, hasznos önmegerősítő üzenetek) írását, amely ezután megjelenik a kezdőképernyőn és/vagy a zárképernyőn. Ez biztosítja, hogy a szöveg jobban látható legyen, mintha egy értesítésben el lenne rejtve vagy beépülne egy widgetbe. A szöveg automatikusan megjeleníthető egy szép listában vagy elhelyezhető bárhol és bármikor.

A Heynote feladatlistává alakítja a háttérképed

Maga az alkalmazás nem igazán intuitív, ha a felületről van szó (a jegyzet megérintésével semmit sem lehet tenni; a szerkesztéshez hosszan kell nyomni), de összességében elég jól működik. Akár azt is beállíthatod, hogy egy jegyzet hozzáadásakor automatikusan frissítse a háttérképet, hogy az mindig naprakész legyen.

A Heynote feladatlistává alakítja a háttérképed

A két fő fül lehetővé teszi a jegyzetek megtekintését és a kezdőképernyő háttérképének szerkesztését. A jegyzetek kategóriákhoz rendelhetők az egyszerű rendezés érdekében és a csillagozás a rendkívül fontos szöveg esetén támogatott. A háttérképhez egyéni háttérszín rendelhető a szöveg egyszerű olvashatósága érdekében, de hozzáadhatsz saját egyéni fotót is.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Rengeteg fejlett funkciót is tartalmaz az app, megváltoztatható az üzenetek betűtípusa, mérete, színe, valamint az is, hogy szeretnénk-e, hogy látható legyen a zár képernyőn vagy sem.

A Heynote feladatlistává alakítja a háttérképed

Bár nem lesz alap app mindenki számára a Heynote, azért hasznos lehet azoknak, akik szívesebben tartják a tennivalók listáját és emlékeztetőit a főképernyőn így vagy úgy. Ha érdekel, innen letöltheted Android rendszerű készülékre, teljesen ingyenes.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei