A Heynote feladatlistává alakítja a háttérképed

2020.12.02| Android Police
Címkék:

app ajánló

,

Heynote


A kezdőképernyő háttérképe vitathatatlanul a telefon legszemélyesebb része, de miért ne lehetne hasznos is?

A legtöbb ember arra használja, hogy gyönyörűen megtervezett illusztrációkat vagy emlékezetes pillanatokat nézhessen a telefonján, de mi lenne, ha a háttérképnek funkcionálisabb célja is lenne? Erre a kérdésre próbál egy új Heynote nevű alkalmazás válaszolni.

A Heynote fő jellemzője, hogy lehetővé teszi bármilyen típusú szöveg (emlékeztetők, teendők, hasznos önmegerősítő üzenetek) írását, amely ezután megjelenik a kezdőképernyőn és/vagy a zárképernyőn. Ez biztosítja, hogy a szöveg jobban látható legyen, mintha egy értesítésben el lenne rejtve vagy beépülne egy widgetbe. A szöveg automatikusan megjeleníthető egy szép listában vagy elhelyezhető bárhol és bármikor.

A Heynote feladatlistává alakítja a háttérképed

Maga az alkalmazás nem igazán intuitív, ha a felületről van szó (a jegyzet megérintésével semmit sem lehet tenni; a szerkesztéshez hosszan kell nyomni), de összességében elég jól működik. Akár azt is beállíthatod, hogy egy jegyzet hozzáadásakor automatikusan frissítse a háttérképet, hogy az mindig naprakész legyen.

A Heynote feladatlistává alakítja a háttérképed

A két fő fül lehetővé teszi a jegyzetek megtekintését és a kezdőképernyő háttérképének szerkesztését. A jegyzetek kategóriákhoz rendelhetők az egyszerű rendezés érdekében és a csillagozás a rendkívül fontos szöveg esetén támogatott. A háttérképhez egyéni háttérszín rendelhető a szöveg egyszerű olvashatósága érdekében, de hozzáadhatsz saját egyéni fotót is.

Rengeteg fejlett funkciót is tartalmaz az app, megváltoztatható az üzenetek betűtípusa, mérete, színe, valamint az is, hogy szeretnénk-e, hogy látható legyen a zár képernyőn vagy sem.

A Heynote feladatlistává alakítja a háttérképed

Bár nem lesz alap app mindenki számára a Heynote, azért hasznos lehet azoknak, akik szívesebben tartják a tennivalók listáját és emlékeztetőit a főképernyőn így vagy úgy. Ha érdekel, innen letöltheted Android rendszerű készülékre, teljesen ingyenes.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei