A győztes pedig... a Samsung!

2022.12.06| SamMobile

Annyi biztos, hogy a Samsung mára a szoftverfrissítések terén is megalapozta fölényét.

2019-ben a Samsung volt az első gyártó, amely három generációs Android operációs rendszer-frissítést ígért a középkategóriás és zászlóshajó telefonokhoz egyaránt. Később pedig úgy döntött, hogy három nagy frissítés nem elég, és négyre emelte a számot, ami az Android készülékek világában nem volt hallható korábban.

Egyes gyártók most a Samsungtól próbálnak inspirációt meríteni – például a OnePlus, amely a hét elején bejelentette, hogy négy évig frissíti egyes telefonjait az Android új verzióira, és további egy évig biztonsági frissítéseket ad hozzá. De ha megnézzük, hol tart jelenleg a Samsung az Android 13 és a One UI 5.0 frissítésével, akkor világossá vált, hogy a verseny talán soha nem lesz képes a koreai óriással igazán versenyre kelni.

A győztes pedig... a Samsung!

Miért? Nos, mert mindössze másfél hónap alatt a Samsung több mint 40 Galaxy eszközt frissített Android 13-ra, tehát több mint 40 Galaxy készüléken fut az Android és a Samsung One UI legújabb verziója, egymaga legyőzve minden más Android gyártót kombinálva!

A Samsung már egy ideje egyre gyorsabban adta ki az Android legújabb verzióját zászlóshajóihoz, de ez a lényeg: 2022 előtt nagyjából csak a csúcstelefonok kötötték le a Samsung figyelmét, amikor a főbb frissítésekről volt szó.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Úgy tűnik, hogy a Samsung egyszerűen nem törődik azzal, hogy középkategóriás telefonról vagy zászlóshajóról van szó, és nagyjából napi rendszerességgel tolja ki a frissítéseket különféle eszközökhöz, függetlenül attól, hogy az adott eszköz hol áll az árazási – vagy népszerűségi – ranglétrán.

A Samsung mindent megtesz annak érdekében, hogy minden adandó alkalommal jobbá tegye a frissítési helyzetet, és az Android 13 és a One UI 5.0 villámgyors kiadása az eddigi legnagyobb előrelépés. És a dolgok innentől csak javulhatnak, ha a Samsung frissítésekkel kapcsolatos közelmúltbeli története bármit is mutat. Lehetséges, hogy jövőre ekkorra már minden jogosult Galaxy készülék megkapja az Android 14-et? Talán igen, talán nem, de reménykedni lehet.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei