A Google Fotók kollázsszerkesztőt és több új funkciót kap

2022.09.15| Android Authority
Címkék:

Google Fotók


A Google Fotók új frissítése újratervezi az Emlékek opciót, és több új funkciót is tartalmaz.

Közel három évvel az indulás után ez a frissítés lehet az egyik legnagyobb változás az Emlékekben. A Google szerint a frissítés nemcsak az Emlékeket fogja újratervezni, hanem új emlék típusokat, stílusokat, megosztást és kollázsszerkesztő eszközt is bevezet.

Az összes változtatás lebontásához kezdjük az újratervezéssel. Az új frissítés úgy módosította az Emlékek részt, hogy jobban összpontosítson a videókra, beleértve a részleteket és a hosszabb videókat, amelyeket automatikusan hoz létre. Az emlékek finom nagyítást is adnak az állóképekhez, hogy dinamikusabbnak tűnjenek. A felhasználóknak pedig új interakciói lesznek, amelyek lehetővé teszik a felfelé vagy lefelé csúsztatást amellett, hogy jobbra vagy balra koppinthatnak a fotók között. A következő hónapban a Google azt tervezi, hogy instrumentális zenét is csatol néhány emlékhez.

Ami a típusokat illeti, a Google kifejlesztette az úgynevezett „teljes filmes emlékeket”. Az első alkalommal 2020-ban bemutatott Cinematic Memories mozgó, 3D-s ábrázolásokat hozott létre az emlékeiben lévő fényképekről. Úgy tűnik, hogy a Full Cinematic Memories továbbviszi ezt a koncepciót azáltal, hogy több állóképet átalakít, és végpontok között összekapcsolja őket, így filmszerű élményt nyújt.

A Google Fotók kollázsszerkesztőt és több új funkciót kap

Stílusok az emlékekben

A frissítés egy új „Stílusok” funkciót is tartalmaz, amely automatikusan hozzáadja a grafikát az emlékeihez. A scrapbook rajongókat célzó Google azt állítja, hogy bevezetéskor számos különböző dizájn fog megjelenni, korlátozott időre szóló stílusokkal olyan művészektől, mint Shantell Martin és Lisa Congdon.

A Google Fotók kollázsszerkesztőt és több új funkciót kap

Ha szeretnéd megmutatni Emlékeidet barátaidnak és családodnak, úgy tűnik, a Google is gondolt erre. Ahol korábban a Google Fotók csak fényképek megosztását engedélyezte, a frissítés lehetővé teszi a teljes emlékek megosztását más Android-felhasználókkal. Bár a megosztás nem lesz elérhető iOS vagy interneten, a Google azt állítja, hogy készülnek ezek a lehetőségek is.

A Google Fotók kollázsszerkesztőt és több új funkciót kap

Kollázsszerkesztő

Végül, de nem utolsósorban egy kollázsszerkesztő eszköz is eljut a Google Fotókba Androidra és iOS-re egyaránt. A Google Fotók kollázsszerkesztőjével kiválaszthat fényképeket, kiválaszthat terveket, és átrendezheti az elrendezést a fogd és vidd vezérlőkkel. A funkció lehetővé teszi a fényképek szerkesztését a kollázsszerkesztőben is. Ha Ön Google One-tag vagy Pixel-tulajdonos, további szerkesztési funkciókat kap, például Portré Light vagy HDR, és több mint 30 további dizájnhoz férhet hozzá.

A Google Fotók kollázsszerkesztőt és több új funkciót kap

A Memories ezen módosításai a múlt havi Google Fotók frissítés nyomán érkeznek, amely egy praktikus álcázó funkciót vezetett be az alkalmazás Magic Eraser eszközébe. Kíváncsian várjuk, hogy a jövőben milyen újdonságok jelennek meg a Google Fotókban.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokMi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

Mi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

2022.12.17
| SamMobile
Íme a Samsung Good Lock modulok, amelyekről úgy gondoljuk, érdemes kipróbálni!
Ez a One UI 5.0 egyik legjobb és leginkább alulértékelt funkciója

Ez a One UI 5.0 egyik legjobb és leginkább alulértékelt funkciója

2022.12.08
| SamMobile
A Samsung új One UI 5.0 nagyszerű. A vállalat időt szakított arra, hogy optimalizálja a teljesítményt és javítsa a felhasználói élményt apró, de jelentős változtatásokkal és kiegészítésekkel.
Mától 50 százalékos kedvezéménnyel vásárolható meg!

Mától 50 százalékos kedvezéménnyel vásárolható meg!

2023.01.09
| AliExpress
Blackview BV9200: 6,6 hüvelykes, 120Hz-es kijelző, 5000mAh-es akkumulátor, 14GB Ram - csapj le rá most!
Xiaomi telefon és okoskarkötő áreső!

Xiaomi telefon és okoskarkötő áreső!

2022.12.06
| (x)
Ezúttal három Xiaomi készüléket, egy telefont és két okoskarkötőt hoztunk akciós áron a Hekka kínálatából.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Az MMS lassan megszűnőben, de az SMS még él. Ön melyik applikációt használja leginkább üzenetküldésre?


Instagram
Messenger
Signal
Skype
SMS
Snapchat
Telegram
Viber
Whatsapp
EgyébKorábbi szavazások eredményei