A Google Fotók kollázsszerkesztőt és több új funkciót kap

2022.09.15| Android Authority
Címkék:

Google Fotók


A Google Fotók új frissítése újratervezi az Emlékek opciót, és több új funkciót is tartalmaz.

Közel három évvel az indulás után ez a frissítés lehet az egyik legnagyobb változás az Emlékekben. A Google szerint a frissítés nemcsak az Emlékeket fogja újratervezni, hanem új emlék típusokat, stílusokat, megosztást és kollázsszerkesztő eszközt is bevezet.

Az összes változtatás lebontásához kezdjük az újratervezéssel. Az új frissítés úgy módosította az Emlékek részt, hogy jobban összpontosítson a videókra, beleértve a részleteket és a hosszabb videókat, amelyeket automatikusan hoz létre. Az emlékek finom nagyítást is adnak az állóképekhez, hogy dinamikusabbnak tűnjenek. A felhasználóknak pedig új interakciói lesznek, amelyek lehetővé teszik a felfelé vagy lefelé csúsztatást amellett, hogy jobbra vagy balra koppinthatnak a fotók között. A következő hónapban a Google azt tervezi, hogy instrumentális zenét is csatol néhány emlékhez.

Ami a típusokat illeti, a Google kifejlesztette az úgynevezett „teljes filmes emlékeket”. Az első alkalommal 2020-ban bemutatott Cinematic Memories mozgó, 3D-s ábrázolásokat hozott létre az emlékeiben lévő fényképekről. Úgy tűnik, hogy a Full Cinematic Memories továbbviszi ezt a koncepciót azáltal, hogy több állóképet átalakít, és végpontok között összekapcsolja őket, így filmszerű élményt nyújt.

A Google Fotók kollázsszerkesztőt és több új funkciót kap

Stílusok az emlékekben

A frissítés egy új „Stílusok” funkciót is tartalmaz, amely automatikusan hozzáadja a grafikát az emlékeihez. A scrapbook rajongókat célzó Google azt állítja, hogy bevezetéskor számos különböző dizájn fog megjelenni, korlátozott időre szóló stílusokkal olyan művészektől, mint Shantell Martin és Lisa Congdon.

A Google Fotók kollázsszerkesztőt és több új funkciót kap

Ha szeretnéd megmutatni Emlékeidet barátaidnak és családodnak, úgy tűnik, a Google is gondolt erre. Ahol korábban a Google Fotók csak fényképek megosztását engedélyezte, a frissítés lehetővé teszi a teljes emlékek megosztását más Android-felhasználókkal. Bár a megosztás nem lesz elérhető iOS vagy interneten, a Google azt állítja, hogy készülnek ezek a lehetőségek is.

A Google Fotók kollázsszerkesztőt és több új funkciót kap

Kollázsszerkesztő

Végül, de nem utolsósorban egy kollázsszerkesztő eszköz is eljut a Google Fotókba Androidra és iOS-re egyaránt. A Google Fotók kollázsszerkesztőjével kiválaszthat fényképeket, kiválaszthat terveket, és átrendezheti az elrendezést a fogd és vidd vezérlőkkel. A funkció lehetővé teszi a fényképek szerkesztését a kollázsszerkesztőben is. Ha Ön Google One-tag vagy Pixel-tulajdonos, további szerkesztési funkciókat kap, például Portré Light vagy HDR, és több mint 30 további dizájnhoz férhet hozzá.

A Google Fotók kollázsszerkesztőt és több új funkciót kap

A Memories ezen módosításai a múlt havi Google Fotók frissítés nyomán érkeznek, amely egy praktikus álcázó funkciót vezetett be az alkalmazás Magic Eraser eszközébe. Kíváncsian várjuk, hogy a jövőben milyen újdonságok jelennek meg a Google Fotókban.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei