A Google Fotók kollázsszerkesztőt és több új funkciót kap

2022.09.15| Android Authority
Címkék:

Google Fotók


A Google Fotók új frissítése újratervezi az Emlékek opciót, és több új funkciót is tartalmaz.

Közel három évvel az indulás után ez a frissítés lehet az egyik legnagyobb változás az Emlékekben. A Google szerint a frissítés nemcsak az Emlékeket fogja újratervezni, hanem új emlék típusokat, stílusokat, megosztást és kollázsszerkesztő eszközt is bevezet.

Az összes változtatás lebontásához kezdjük az újratervezéssel. Az új frissítés úgy módosította az Emlékek részt, hogy jobban összpontosítson a videókra, beleértve a részleteket és a hosszabb videókat, amelyeket automatikusan hoz létre. Az emlékek finom nagyítást is adnak az állóképekhez, hogy dinamikusabbnak tűnjenek. A felhasználóknak pedig új interakciói lesznek, amelyek lehetővé teszik a felfelé vagy lefelé csúsztatást amellett, hogy jobbra vagy balra koppinthatnak a fotók között. A következő hónapban a Google azt tervezi, hogy instrumentális zenét is csatol néhány emlékhez.

Ami a típusokat illeti, a Google kifejlesztette az úgynevezett „teljes filmes emlékeket”. Az első alkalommal 2020-ban bemutatott Cinematic Memories mozgó, 3D-s ábrázolásokat hozott létre az emlékeiben lévő fényképekről. Úgy tűnik, hogy a Full Cinematic Memories továbbviszi ezt a koncepciót azáltal, hogy több állóképet átalakít, és végpontok között összekapcsolja őket, így filmszerű élményt nyújt.

A Google Fotók kollázsszerkesztőt és több új funkciót kap

Stílusok az emlékekben

A frissítés egy új „Stílusok” funkciót is tartalmaz, amely automatikusan hozzáadja a grafikát az emlékeihez. A scrapbook rajongókat célzó Google azt állítja, hogy bevezetéskor számos különböző dizájn fog megjelenni, korlátozott időre szóló stílusokkal olyan művészektől, mint Shantell Martin és Lisa Congdon.

A Google Fotók kollázsszerkesztőt és több új funkciót kap

Ha szeretnéd megmutatni Emlékeidet barátaidnak és családodnak, úgy tűnik, a Google is gondolt erre. Ahol korábban a Google Fotók csak fényképek megosztását engedélyezte, a frissítés lehetővé teszi a teljes emlékek megosztását más Android-felhasználókkal. Bár a megosztás nem lesz elérhető iOS vagy interneten, a Google azt állítja, hogy készülnek ezek a lehetőségek is.

A Google Fotók kollázsszerkesztőt és több új funkciót kap

Kollázsszerkesztő

Végül, de nem utolsósorban egy kollázsszerkesztő eszköz is eljut a Google Fotókba Androidra és iOS-re egyaránt. A Google Fotók kollázsszerkesztőjével kiválaszthat fényképeket, kiválaszthat terveket, és átrendezheti az elrendezést a fogd és vidd vezérlőkkel. A funkció lehetővé teszi a fényképek szerkesztését a kollázsszerkesztőben is. Ha Ön Google One-tag vagy Pixel-tulajdonos, további szerkesztési funkciókat kap, például Portré Light vagy HDR, és több mint 30 további dizájnhoz férhet hozzá.

A Google Fotók kollázsszerkesztőt és több új funkciót kap

A Memories ezen módosításai a múlt havi Google Fotók frissítés nyomán érkeznek, amely egy praktikus álcázó funkciót vezetett be az alkalmazás Magic Eraser eszközébe. Kíváncsian várjuk, hogy a jövőben milyen újdonságok jelennek meg a Google Fotókban.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokAz iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
Képeken az iPhone 14 Pro Max!

Képeken az iPhone 14 Pro Max!

2022.08.26
| Phone Arena
Az Apple megerősítette a Far Out eseményt szeptember 7-i dátummal, ahol bejelenti az iPhone 14 sorozatot, az Apple Watch Series 8-at és két másik óramodellt, valamint az új AirPodokat.
Videó: iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max

Videó: iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max

2022.08.09
| Phone Arena
Friss videó mutatja be az iPhone 14 Pro Max és az iPhone 13 Pro Max tervezési különbségeit.
Az iPhone 14 Pro Max az ultraszéles kamera miatt lesz drágább

Az iPhone 14 Pro Max az ultraszéles kamera miatt lesz drágább

2022.08.31
| Phone Arena
A fő iPhone 14 Pro kameraérzékelőn kívül az Apple várhatóan frissíteni fogja a Pro modellek ultraszéles kameráját, árulta el Ming-Chi Kuo neves elemző, és ezúttal a pontos specifikációkat adja meg.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei