A Galaxy S24 sorozat hatalmas sikert aratott Európában

2024.02.23| SamMobile

A nemzetközi előrendelési adatok alapján már jól sejtettük, hogy a Galaxy S24 milyen jól fog menni, a Samsung pedig most elárulta, hogy legújabb zászlóshajója miként bizonyult sikernek Európában.

A vállalat szerint a fogyasztók Európa-szerte „a kiskereskedőkhöz özönlöttek, hogy kézbe vegyék a készüléket”. A Galaxy S24 előrendelései az első hét napban meghaladták a Samsung által tavaly a Galaxy S23 termékcsaládra leadott előrendelések számát. Az olyan országokban, mint Hollandia, az előrendelési adatok 50%-kal magasabbak voltak, mint a Galaxy S23, S23+ és S23 Ultra esetében tavaly.

A Galaxy S24 sorozat hatalmas sikert aratott Európában

A Galaxy S24, S24+ és S24 Ultra iránti nagy kereslet némi késedelmet okozott a szállításban, és úgy tűnik, a kereslet tovább növekszik, a készletek pedig gyorsan fogynak, aminek következtében a kereskedők azt mondják az érdeklődő fogyasztóknak, hogy figyeljék a készletlistákat. 

A Samsung nem bontotta le modellenként az előrendelési adatokat, de a többi régió fogyasztóihoz hasonlóan az európai vásárlókat valószínűleg jobban érdekli az S24 Ultra. A csúcsmodell mindig is jobban teljesített, ha a Samsung zászlóshajóiról van szó, és nyilvánvaló, hogy a legtöbb vásárló, aki hajlandó jócskán fizetni, továbbra is az abszolút legjobbat részesíti előnyben.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Samsung kétségtelenül profitál abból, hogy az elmúlt hónapokban világszerte fellendült az okostelefon-eladások általános növekedése. Azt azonban még várni kell, hogy meddig tart az izgalom a Galaxy S24 termékcsaláddal kapcsolatban, és hogy az összértékesítés eléri-e a Galaxy S10-ét, amely a koreai óriás utolsó zászlóshajója volt, amely átlépte a 30 milliós határt.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei