A Galaxy S22 asztrofotó és több expozíciós kamera funkciókat kapott!

2022.10.27| SamMobile

A Galaxy S22 egyik fő beszédtémája megjelenése során a Samsung új „éjszakai” funkciói voltak.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cég azt állította, hogy nagyot javított telefonjai gyenge fényviszonyok melletti teljesítményén az előző generációs készülékekhez képest, így a felhasználók jobb képeket és videókat várhatnak gyenge fényviszonyok között.

Ennek ellenére a telefonokból hiányoznak az asztrofotográfiai kamera funkciói, amelyek néhány versengő csúcskategóriás okostelefonon találhatók, beleértve a Pixel sorozatot is. A cég most javítja a problémát frissített Expert RAW kameraalkalmazásával.

A Galaxy S22 asztrofotó és több expozíciós kamera funkciókat kapott!

A Samsung bejelentette, hogy asztrofotózással kapcsolatos funkciókat hozott a Galaxy S22 kamerájába az új Expert RAW és Camera Assistant alkalmazásokkal. Az Expert RAW alkalmazás Astrophoto funkciójával az éjszakai fotózás szerelmesei tiszta és világos fényképeket készíthetnek csillagokról, csillagképekről és sötét égboltról.

Az új Sky Guide funkció segítségével a felhasználók pontosan meghatározhatják a csillagképek, csillagcsoportok és ködök helyét. A fényképezőgép fejlett mesterséges intelligencia algoritmusai ezután több szegmentálást és többkockás feldolgozást használnak, hogy olyan felvételeket készítsenek, amelyek úgy néznek ki, mintha sokkal drágább és magasabb kategóriás fényképezőgépekkel készültek volna.

A Galaxy S22 asztrofotó és több expozíciós kamera funkciókat kapott!

Az új alkalmazás a Multi-Exposure funkciót is kínálja, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több felvételt készítsenek ugyanarról a jelenetről, majd egymásra helyezzék őket, ami kiemelkedő képeket eredményez. Az Astrophoto és Multi-Exposure funkciók az Expert RAW kameraalkalmazás újabb verziójának Special Photo részéből érhetők el.

A Camera Assistant alkalmazás fejlettebb beállításokat biztosít a gyári kameraalkalmazáshoz

Néhány nappal ezelőtt a Samsung kiadta a Camera Assistant alkalmazást a Galaxy S22-hez. A cég ma hivatalosan is bejelentette az alkalmazást. Lehetővé teszi bizonyos funkciók engedélyezését vagy letiltását a készlet kameraalkalmazásban. Például letilthatja az Auto HDR funkciót, amely a régebbi Galaxy telefonokon elérhető volt a kameraalkalmazásban, de később eltávolították.

A Galaxy S22 asztrofotó és több expozíciós kamera funkciókat kapott!

Az alkalmazás lehetővé teszi az automatikus lencseváltás letiltását is. Bizonyos helyzetekben, még ha 3-szoros vagy 10-szeres nagyításra vált is, a telefon az elsődleges érzékelőt használja, és digitálisan nagyít. A Camera Assistant alkalmazással rákényszerítheti a fényképezőgépet a natív zoomszint használatára, és leállíthatja a digitális zoom használatát.

Az alkalmazás azt is lehetővé teszi, hogy módosítsa a kameraalkalmazás által rögzíteni kívánt képek számát az időzítő használata közben. Fénykép módban a kép részleteit is lágyíthatja, videókat rögzíthet az exponáló gomb hosszú lenyomásával, és megtekintheti a kamera keresőjének előnézetét egy HDMI-csatlakozású monitoron a kamera menüje és gombjai nélkül.

A Galaxy S22 asztrofotó és több expozíciós kamera funkciókat kapott!

Az alkalmazással gyorsabban is készíthet képeket a Faster Shutton funkcióval. Ez különösen akkor hasznos, ha gyorsan mozgó témákról, például csecsemőkről, háziállatokról, sportokról és járművekről készít képeket. Ha engedélyezi ezt a funkciót, a képminőség romolhat (mivel kevesebb képkockát rögzít), de nem homályos, éles képet kapunk.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei