A Circle to Search gyorsabbá teheti a képernyőképek másolását és megosztását

2024.04.22| Android Authority
Címkék:

Circle to Search


A Circle to Search segítségével hamarosan a felhasználók másolhatják és megoszthatják a kiválasztott területeket képernyőképként. A sajnos egyelőre nem ismert, hogy a Google mikor vezeti be ezeket a funkciókat.

A Circle to Search, a praktikus androidos telefon funkció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan kereshessenek valamit, ha körberajzolják valamelyik elemet a képernyőn, két új funkciót, ráadásul új külsőt is kaphat.

A PiunikaWeb az AssembleDebuggal együttműködve felfedezte, hogy a Google két új funkciót fejleszt a Circle to Search számára. Úgy tűnik, hamarosan láthatjuk a „Kép másolása” és a „Kép megosztása” opciókat a keresési funkció használatakor.

Jelenleg a Circle to Search egyszerűen lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a képernyőn megjelenő bármit körberajzoljon, firkáljon, kiemeljen vagy megérintsen. Ezután információkat jelenít meg a kiválasztott területen belül található tartalomról. Ezek az új lehetőségek azonban néhány több funkciót adnak a funkciónak.

Ahogyan hangzik, ha megérinti a „Kép másolása” elemet, a kiválasztott terület képernyőképként másolásra kerül. A pillanatfelvételen kívül egy képszerkesztő is megnyílik, és lehetővé teszi a felhasználó számára megjegyzések hozzáadását vagy egyéb javítások elvégzését. Miután ez megtörtént, a felhasználó másolhatja a szerkesztett képet, és megoszthatja a képernyőképet a támogatott alkalmazásokban.

A Circle to Search gyorsabbá teheti a képernyőképek másolását és megosztását

Ami a „Kép megosztása” lehetőséget illeti, ez a lehetőség közvetlenebb módja a megosztásnak. Ha ezt az opciót megérinti, a kiválasztott területet képernyőképpé alakítja, és lehetővé teszi, hogy azonnal megosszák a támogatott alkalmazásokkal.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Circle to Search új kiegészítései révén a felhasználók némi időt takaríthatnak meg. Ahelyett, hogy egy teljes képernyőképet kellene készítenie, majd bele kellene mennie a szerkesztésbe, hogy kivágja a felesleges részt, a vágási részről egy lépésben gondoskodni lehet. 

Az új lehetőségek mellett úgy tűnik, hogy a felhasználói felület is némileg átalakulhat. A fenti példában láthatja, hogyan néz ki az aktuális verzió a bal oldalon és a jobb oldalon.

A hónap elején a Google bemutatta a Circle to Search alkalmazást a Pixel Fold számára. A funkció jelenleg a Pixel 8 sorozaton, a Pixel 7 sorozaton, a Pixel 6 sorozaton, a Pixel 7a és a Pixel 6a készülékeken érhető el. Megtalálható bizonyos Samsung telefonokon is, beleértve a Galaxy S24, a Galaxy S23 sorozatot, a Galaxy S23 FE-t, a Galaxy Z Flip 5-öt, a Galaxy Z Fold 5-öt és a Galaxy Tab S9 sorozatot.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei