A Beeper Mini máris visszatért!

2023.12.12| Android Police

A Beeper Mini újra elérhető, de mostantól Apple ID-vel kell bejelentkeznie a felhasználóknak, és az üzeneteket e-mail címmel küldi.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

  •   A Beeper azon dolgozik, hogy visszaállítsa a telefonszámok regisztrációját, de az Apple nyilvánvaló elkötelezettsége a jövőbeni frissítések feltörése iránt kihívást jelent.
  •   Beeper az Apple biztonsági kockázatokkal kapcsolatos állításait „FUD-nak” és „kettős beszédnek” nevezi, míg Elizabeth Warren szenátor támogatja az olyan alkalmazásokat, mint a Beeper Mini az okostelefonok közötti biztonságos együttműködés érdekében.

Milyen különbséget jelent egy hét. Múlt kedden az iOS és az Android közötti üzenetküldési interoperabilitás jövője fényesebbnek tűnt, mint valaha. Nemcsak az Apple közölte, hogy valamikor 2024-ben bevezeti az RCS-t, hanem a Beeper Mini – a Beeper mögött álló új alkalmazás – az iMessage visszafejtése, amely kék buborékokat hoz Androidra is az új hírek között volt. 

Körülbelül 72 órába telt, mire az Apple elismerte, hogy módosította az iMessage-t, hogy megakadályozza az Android-felhasználók regisztrációját. Most a Beeper Mini visszatért, bár a funkcionalitás jelentős visszaminősítésével.

A Beeper társalapítói, Eric Migicovsky és Brady Murray tegnap délután egy hosszú blogbejegyzést tettek közzé, amelyben bejelentették legújabb üzenetküldő alkalmazás visszatérését, valamint összefoglalja mindazt, ami ezen a hétvégén elromlott, és ami talán a legfontosabb, az Apple-nek adott választ. 

A Google Playen megjelenő frissítéssel a Beeper Mini ismét lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy regisztráljanak és üzeneteket küldjenek az alkalmazással – az Ön e-mail címével. A telefonszám regisztrációja továbbra is hibás, ami azt jelenti, hogy ehhez az új verzióhoz Apple ID-vel kell bejelentkezni, és ez az a társított e-mail cím, amelyet a kapcsolattartók látni fognak szöveges üzenetek küldésekor és fogadásakor.

A Beeper Mini máris visszatért!

A Beeper azt állítja, hogy dolgozik azon, hogy a telefonszámok regisztrációját visszaállítsák a Beeper Minibe, de figyelembe véve az Apple elkötelezettségét a jövőbeni frissítések megszakítása mellett – a vállalat ezt a The Verge-nek adott hétvégi nyilatkozatában közölte – nem világos, hogy ez újra megjelenik-e, és mikor. Eközben a Beeper ingyenessé tette alkalmazását, bár az előfizetők dönthetnek úgy, hogy engedélyezik a havi előfizetést a platform támogatása érdekében.

Bár a cég azt állítja, hogy közvetlenül az Apple-hez fordult, hogy megvitassák a Beeper Mini hatékony deaktiválását a hétvégén, nem kapott választ. Ennek ellenére a Beeper megduplázza azon kijelentéseit, miszerint az alkalmazás biztonságosabbá teszi az iMessage-t, nem pedig kevésbé, és odáig megy, hogy FUD-nak (félelem, bizonytalanság és kétség rövidítése) nevezze az Apple „jelentős felhasználói biztonságot és magánéletet fenyegető kockázatokról” szóló állításait.

Nem mondható, hogy az Apple erőfeszítései a Beeper Mini leállítására különösebben meglepőek. Ez ugyanaz a cég, amely hónapokig harcolt a Palm-mal az iTunes szinkronizálásához való jogosulatlan hozzáférés miatt még 2009-ben. Az iMessage szinte vitathatatlanul fontosabb az Apple platformjának jövője szempontjából, mint az iTunes valaha volt, így csak akkor van értelme, ha a vállalat lépéseket tesz az üzenetkezelési befektetésének védelme érdekében. Tehát bár a Beeper kétségtelenül biztonságosabb, mint az SMS önmagában (feltételezve, hogy a kliens titkosítása az ígéretek szerint működik), az Apple természetesen visszavág, hogy akik valóban biztonságos üzenetküldést szeretnének, vegyenek egy iPhone-t.

Elizabeth Warren szenátor a Twitteren kijelentette, hogy támogatja a Beeper Minit az okostelefonok közötti biztonságos interoperabilitást erősítve. Gondolom, hogy az Egyesült Államok kormánya megteszi annak a célzott szabályozásnak a töredékét, amelynek végrehajtásával az EU az elmúlt néhány évben fordított? Dehogy. De ez egy kis lépés a helyes irányba. 

Bízunk benne, hogy a Beeper Mini visszakapja teljes funkcionalitását – nagyon tetszett az alkalmazás néhány napig, amíg rendeltetésszerűen működött, és az SMS, RCS és egyéb üzenetküldő kliensekkel az ütemtervben úgy nézett ki, mint a tökéletes eszköz sokak számára, aki úgy váltogatja a telefonjait, mint akár én. 

Sajnos a platform jövője zötyögősebbnek tűnik, mint valaha. Bár örülök, hogy folytatódik a fejlesztés, nem tudok elképzelni egy olyan világot, ahol az Apple ne folytatná a harcot.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei