Fedezd fel a Samsung legújabb 9. generációs V-NAND memóriachipeit!

2024.04.23| GSM Aréna

Ismerd meg a Samsung legújabb 9. generációs V-NAND memóriachipeinek lenyűgöző előnyeit, melyek 50%-kal nagyobb bit sűrűséget, 33%-kal gyorsabb adatátviteli sebességet és 10%-kal jobb energiahatékonyságot kínálnak a korábbi generációkhoz képest!

Samsung bejelentette, hogy elkezdte tömeges gyártását az új, 9. generációs függőleges NAND (V-NAND) memóriachipeknek. Ezeknek az új termékeknek 50%-kal magasabb bit sűrűségük van, mint az 8. generációs termékeknek.

Emellett a 9. generációs termékek támogatják az új NAND flash interfészt, amelyet "Toggle 5.1"-nek neveznek, és akár 3,2 Gbps adatátviteli sebességet tesz lehetővé, ez 33%-kal magasabb, mint az előző generációké. Mindemellett az új chipek 10%-kal hatékonyabbak az energiát illetően.

 Fedezd fel a Samsung legújabb 9. generációs V-NAND memóriachipeit!

A 9. generációs V-NAND sok munkát igényelt. A Samsung új innovációkat használt, mint a cellainterferencia elkerülését és a cellaélettartam-hosszabbítást. Emellett a cég kihasználta fejlett csatorna lyukmarás technológiáját is, amely segít maximalizálni a gyártási hatékonyságot a gyárban. Az új, gyorsabb, nagyobb kapacitású V-NAND chipeket olyan termékekben fogják használni, mint a nagy teljesítményű SSD-k. A Samsung tervezi a PCIe 5.0 támogatásának kiterjesztését, hogy kihasználja az extra sebességet.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Jelenleg a cég tömegesen gyártja a 9. generációs, 1Tb-os V-NAND chipeket háromszintű cellákkal (TLC). Az év második felében pedig elkezdi gyártani ezeknek a chipeknek a négyszintű cellás (QLC) változatát is.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei