Vodafone: Teljes 4G lefedettség a Balatonon

2015.06.08| Vodafone

A nyári szezon kezdetére és az iskolai tanév végére a Vodafone közel 100%-os kültéri 4G lefedettséggel várja a Balatonon a nyaralókat, jelentette be Diego Massidda vezérigazgató hétfőn a Vodafone legújabb üzletének megnyitóján

A nyári szezon kezdetére és az iskolai tanév végére a Vodafone közel 100%-os kültéri 4G lefedettséggel várja a Balatonon a nyaralókat, jelentette be Diego Massidda vezérigazgató hétfőn a Vodafone legújabb üzletének megnyitóján. A vezérigazgató emlékeztetett rá, hogy a Vodafone tavaly novemberben Budapest belvárosában indította el a minden korábbinál gyorsabb mobilinternet hozzáférést nyújtó 4G szolgáltatását, miután a 2014 őszén lezárult frekvenciapályázaton 30,2 milliárd forintos ajánlatával el nyerte a 4G/LTE szolgáltatás elindításához szükséges 800 MHz-es és 2600 MHz-es frekvencia tartományt.

A vállalat a korábbi terveknek megfelelően folytatja az országos 4G hálózat kiépítését, mondta Amrita Gangotra műszaki vezérigazgató-helyettes, aki beszámolt arról is, hogy csak Siófokon 10, a Balaton környezetében pedig több mint 100 bázisállomás biztosítja az itt lakóknak és a nyaralni, kikapcsolódni érkezőknek a kitűnő 4G-élményt. A Vodafone 4G szolgáltatását valamennyi lakossági és üzleti Red/Red EU szolgáltatáscsomag, valamint a lakossági Go+ és Mobilnet XL csomagok, illetve a Vállalkozói Osztható, valamint Okos Ráadás csomagok előfizetői érhetik el külön díj nélkül.

Vodafone: Teljes 4G lefedettség a Balatonon

A Vodafone országosan 98,4 százalékos kültéri lefedettségű mobilinternet hálózatán az ország nagy részén már ma is elérhető a 42Mbps sávszélesség, ami a 4G szolgáltatás aktiválásával egyre többek számára 75 Mbps-re fog nőni. A hálózaton a 4G-képes telefonnal, vagy táblagéppel rendelkező felhasználók minden eddiginél stabilabb és gyorsabb online szolgáltatásokat vehetnek igénybe mobiljukon, villámgyorsan tölthetnek fel és le nagyméretű file-okat, videókat, vagy akár filmeket is. Azok az előfizetők, akik nem csak a Balatonon tervezik az idei nyaralásukat, hanem külföldre is utaznak, a Vodafone Red EU csomagokkal az Európai Unióban, valamint Izland, Liechtenstein, Norvégia, Svájc és Törökország területén ugyanúgy használhatják telefonjukat, mintha itthon lennének.

A Red EU szolgáltatáscsomagok 9990 Ft-os havidíjtól nyújtanak korlátlan belföldi beszélgetést és üzenetküldési lehetőséget előfizetői számára, akik a forradalmi Red EU Roaming opcióval az érintett országokban a hazai adatforgalmi keretükkel internetezhetnek és korlátlanul telefonálhatnak, vagy küldhetnek üzenetet magyar számokra.



Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei