Vivo NEX S brutál jó áron

2018.07.07| (x)

Ki ne hallott volna a Vivo NEX S okostelefonról, amely a világon elsőként mutatta be a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót?

A Vivo NEX S különlegessége egyértelműen a jövő év egyik funkciója, a megjelenítőbe integrált ujjlenyomat-szkenner. Az okostelefon 6.6 colos AMOLED kijelzővel rendelkezik Ultra FullView Display fantázianéven, ehhez 2316×1080 pixel felbontás jár, extraként pedig a teljes előlapot elfoglalja, nem csak a sajtóképeken, de a való életben is alig látható és fogható keret körülötte.

Vivo NEX S brutál jó áron

Hardveresen is elsőosztályú, hiszen a legújabb chipset, a 2.8 gigahertzes, nyolcmagos Snapdragon 845 dolgozik benne 8 gigabájt RAM és 128 gigabájt tárhely mellett, teszi mindezt Android 8.1 Oreo alapokon. SIM-ből kettőt is gond nélkül kezel dual standby megoldással. A beépített akkumulátor 4000 mAh kapacitású, kamerából szintén dual rendszer látható, a hátlapon egy 12 megapixeles, f/1.8-as Sony IMX363 és egy 5 megapixeles f/2.4-es érzékelő együttese dolgozik, a funkciók között optikai és elektronikus képstabilizátor, Dual Pixel autofókusz (lásd Galaxy S széria képessége) is megtalálható.

Az előlapra egy 8 megapixeles villanó került, amelyet használatkor egy mechanika tolja a telefon felső élére, használaton kívül pedig a burkolatban pihen.  

Vivo NEX S brutál jó áron

A Vivo NEX S egyéb funkcióit Bluetooth 5.0, kétcsatornás Wi-Fi, 3.5 mm-es jack port, USB C csatlakozási lehetőség adja. A beépített ujjlenyomat-olvasó mellett ritka megoldást használtak az előlapról hiányzó beszédhangszóró helyettesítésére, ez a Screen SoundCasting Technology, amely a megjelenítő rezegtetésével generálja a hangot, ezzel eddig a Xiaomi Mix 2 rendelkezett.

Vivo NEX S brutál jó áron

A Vivo NEX S még nincs raktáron, egyelőre az akció az előrendelt darabokra vonatkozik, a szállítást július 23-án kezdik meg. A fekete változat a Gearbesten már most 15 százalék kedvezménnyel 710 dollárba kerül, ám a IT$MPNEX kódot használva az ár lecsökken 690 dollárra. Minden ország összesen száz darabot kaphat a különleges telefonból, úgyhogy érdemes gyorsan dönteni.

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei