Samsung Galaxy A60

Samsung Galaxy A60: 6.7 collal és 32 megapixellel

2019.03.06

A Samsung Galaxy A termékcsalád több tagját várjuk idén, az egyik az A60.

Nemcsak a Galaxy A90 lesz az egyetlen, prémium kategóriás a Galaxy A modellek között, amelyet a gyártó a következő hónapokban leplez le. A Samsung Galaxy A60 nem túl meglepő módon a Galaxy A50 és a hamarosan érkező A70 közé tartozik.

Tudás szempontjából 6.7 colos, full HD+ felbontású Super AMOLED Infinity-U kijelző várható, tehát elmondható, hogy a cég a komplett A családot vízcsepp alakú szenzorszigettel látta el. Akárcsak a Galaxy A50 esetében, az A60 is rendelkezik optikai, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval.

A Samsung Galaxy A60 a hátlapon tripla kamerarendszert prezentál, ahol a fő optika 32 megapixel felbontású, ehhez egy 5 megapixeles mélységszenzor és egy 8 megapixeles széles látószögű kamera tartozik. A Galaxy A50 annyival kevesebb, hogy 25 megapixel a maximum felbontása. Az A60 előlapjára szintén 32 megapixeles előlapi optika kerül.

További fejlesztés a kisebb modellhez képest a 4500 mAh-s akkumulátor – szemben az A50 4000 mAh-jával – valamint a 0.3 collal nagyobb kijelző. A Galaxy A60-ban Snapdragon 675 chipset dolgozik, ehhez és a 128 gigabájt tárhelyhez 6 vagy 8 gigabájt RAM választható.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei