Bemutatkozott a négy Samsung Galaxy S10

2019.02.21| Samsung

A Samsung új, prémium okostelefonokkal ünnepli a Galaxy S sorozat tizedik születésnapját.

A sorozat három tagja új generációs kijelzővel, továbbfejlesztett kamerafunkciókkal és kiemelkedő teljesítménnyel hozza el a jövő mobiltechnológiáját a felhasználók számára. A Samsung Galaxy S10+ kijelzője, különleges kamerafunkciói és nagyszerű teljesítménye új szintre emelik a mobilhasználat élményét. A Galaxy S10e egy kompakt eszközben kínálja a legfontosabb prémium funkciókat a felhasználók számára. Az új Dinamikus AMOLED kijelzővel, a professzionális kamerával és kiemelkedő teljesítményével a Samsung Galaxy S10 széria új lehetőséget teremt a felhasználóknak a mobilhasználat terén. 

Bemutatkozott a négy Samsung Galaxy S10

Dinamikus AMOLED kijelző: teljes képernyős élmény és Ultrahangos Ujjlenyomat-Olvasó 

A Samsung Galaxy S10 bemutatja a Samsung eddigi legfejlettebb kijelzőmegoldását, a világ első Dinamikus AMOLED kijelzőjét. Az első HDR10+ tanúsítvánnyal rendelkező okostelefonként a Galaxy S10 kijelzője képes minden eddiginél élénkebben megjeleníteni a digitális tartalmakat, a dinamikus színtérképezésnek köszönhetően pedig a legkülönbözőbb árnyalatokat is élethűen adja vissza. A VDE-tanúsítvánnyal is rendelkező Dinamikus AMOLED kijelző élénk színeket és kiemelkedő kontrasztarányt nyújt a még mélyebb fekete és a még fényesebb fehér szín megjelenítése érdekében.

Bemutatkozott a négy Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10+

A felhasználók a legerősebb napsütésben is élvezhetik okostelefonjukon a DisplayMate által hitelesített lenyűgöző színmegjelenítést, köszönhetően az akár 1200 nit-es kijelzőnek. A Dinamikus AMOLED kijelző a TÜV Rheinland Eye Comfort hitelesítését is kiérdemlő kijelzőtechnológiával, szűrők alkalmazása és a képminőség változása nélkül csökkenti a kibocsátott kék fény mennyiségét. Az Infinity-O kijelzőbe szenzorok és kameratechnológiák egész sorát integrálták. Az előlapi kamerát körülölelő kijelzőnek köszönhetően a felhasználók a képernyő teljes felületét a lehető legjobb mértékben használhatják ki anélkül, hogy a figyelmüket bármi elterelné.

A Galaxy S10 Dinamikus AMOLED kijelzője a világon először Ultrahangos Ujjlenyomat-Olvasó megoldással érkezik, amely az ujjlenyomat vonalait 3D-ben olvassa be, szemben a korábbi 2D-s megoldással. Az egyedülálló, a FIDO Szövetség (Fast IDentity Online, FIDO Alliance) Biometrikus Elemekre vonatkozó hitelesítésével rendelkező technológia a biometrikus azonosítás új generációját hozza el. A telefonon tárolt adatok így egy zárható széf védettségi szintjét kapják.

Bemutatkozott a négy Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10

Professzionális kamera

A Samsung a mobilkamera-technológia egyik úttörőjeként a Dual Pixel szenzor és Dual Rekesz megoldásokra építve hozza el a Galaxy S10 új kameratechnológiáját. A továbbfejlesztett mesterséges intelligenciának köszönhetően kiemelkedő minőségű képeket és videókat készíthetnek a felhasználók:

  • Ultraszéles látószögű lencse: A Galaxy S10, az S szériában elsőként, ultraszéles látószögű kameralencsével is rendelkezik, amelynek látómezője az emberi szemhez hasonlóan 123 fokos, így pontosan az kerül a képre, amit a felhasználók látnak. A Galaxy S10 kamerájával így nemcsak látványos tájképek, panorámafotók készíthetők, hanem akár az egész család megörökíthető egyetlen képen. Az ultraszéles látószögű lencse gondoskodik arról, hogy valóban teljes kép készüljön a legszebb pillanatokról.
  • Szuper stabil és magas minőségű felvételek: A Galaxy S10 digitális képstabilizációs technológiájának köszönhetően szuperstabil felvételek készítésére is alkalmas. Legyen szó egy pörgős koncertről vagy egy mozgalmas, bukkanókkal teli bicikliútról, a Szuperstabil technológiával a Galaxy S10 kiemelkedő minőségben örökíti meg pillanatot. Az előlapi- és hátlapi kamera is képes UHD minőségben rögzíteni a képeket, a hátlapi kamerával pedig akár HDR10+ felvételeket is készíthetnek a felhasználók.
  • AI Kamera: A Galaxy S10 Neurális Processzorának (NPU) köszönhetően az okoskamera funkciók még nagyobb pontossággal alkalmazhatók, így anélkül készíthetők profi fényképek, hogy válogatni kellene a haladó kamerabeállítások között. A Jelenetoptimalizáló minden eddiginél több helyzetet képes felismerni és feldolgozni az NPU-nak köszönhetően. A Fényképezési javaslatok funkcióval a Galaxy S10 ideális beállításokat ajánl a képekhez.

Bemutatkozott a négy Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10e

Intelligens funkciókkal a maximális teljesítményért

A Galaxy S10 eszközök a gyártó eddigi legintelligensebb mobileszközei. Ezt igazolják az új energiamegosztási funkciók, az Intelligens Wi-Fi-kapcsolat, valamint a mesterséges intelligencia alapú teljesítménynövelés is. 

  • Vezeték Nélküli Töltésmegosztás: A Samsung a Galaxy S10 készülékekben mutatja be a Vezeték Nélküli Töltésmegosztás funkciót, amellyel könnyedén tölthetők az egyéb Qi minősítéssel okostelefonok, valamint a kompatibilis viselhető eszközök is. A Galaxy S10 Vezeték Nélküli Töltésmegosztás funkciója a kompatibilis viselhető eszközöket is képes tölteni. Emellett a funkciónak köszönhetően a Galaxy S10 egyszerre tudja tölteni saját magát és egy másik eszközt is, így lehetővé teszi, hogy nyugodtan induljunk útnak akár egyetlen töltővel.
  • Intelligens teljesítmény: A Galaxy S10 új mesterséges intelligencia alapú szoftvere automatikusan, a felhasználó használati szokásainak megfelelően optimalizálja az akkumulátor, a processzor és a memória teljesítményét, az idő múlásával pedig folyamatosan tanul a lehető legjobb teljesítmény érdekében. A mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket kihasználva a Galaxy S10 nyomon követi, miként használja a felhasználó a telefonon megtalálható applikációkat, és gyorsabban indítja el azokat, amelyeket a leggyakrabban használunk.
  • Intelligens Wi-Fi: A Galaxy S10 Intelligens Wi-Fi funkciója megszakítás nélküli és biztonságos hálózati kapcsolatot biztosít. A készülék zökkenőmentesen vált a Wi-Fi és LTE hálózatok között és figyelmeztet, ha potenciálisan kockázatos Wi-Fi kapcsolatot észlel. A Galaxy S10 támogatja az új Wi-Fi 6 szabványt, így a technológiával kompatibilis routerekre csatlakozva még jobb hálózati teljesítmény érhető el.
  • Bixby Rutinok: A Galaxy S10 készüléken a Bixby nyomon követi a felhasználók napi rutinját és személyre szabott javaslatokat kínál. A Bixby még kényelmesebbé teszi a mindennapokat. A különböző szokások alapján személyre szabja a napi rutin legfontosabb aktivitásait, mint például a Vezetés vagy a Lefekvés Előtti aktivitásokat, és így csökkenti az egyes feladatokhoz szükséges telefonhasználatot.

Az 5G kapcsolat új korszaka

A Samsung az első csúcskategóriás 5G okostelefonjával, a Galaxy S10 5G készülékkel juttatja el a felhasználókhoz az 5G erejét. A Galaxy S10 5G-vel a tulajdonosok 5G hálózaton keresztül percek alatt tölthetik le kedvenc sorozatuk egy teljes évadát, gyakorlatilag késleltetés nélkül játszhatnak grafikai megoldásokban gazdag felhőalapú játékokat, zavartalanul élvezhetik a továbbfejlesztett VR és AR élményt, a családdal és barátokkal való kapcsolattartást pedig a valós idejű 4K videóhívások lehetősége teszi még egyszerűbbé. Annak érdekében, hogy a Galaxy S10 5G az 5G hálózat lehetőségeiből a legtöbbet hozza ki, a Galaxy S széria legnagyobb, 6,7 colos Infinity-O kijelzőjével, a 3D képrögzítéshez alkalmas és a video üzemmódban használható Élőfókusz, valamint a Gyors Mérés funkciók támogatásához szükséges Samsung 3D Mélységérzékelő kamerával, 4.500mAh akkumulátorral és 25W gyorstöltéssel érkezik.

Bemutatkozott a négy Samsung Galaxy S10

A legjobb az új mérték: A Galaxy alappillérek és az újgenerációs ökoszisztéma

A Galaxy S10 annál is többet kínál, mint amit a Galaxy S szériától általában várunk. Vezeték nélküli gyorstöltés 2.0-val, IP68-as por- és vízállósággal, újgenerációs processzorral és olyan Samsung szolgáltatásokkal érkezik, mint a Bixby, a Samsung Health és a Samsung DeX. A Galaxy S10+ a Galaxy sorozat eddigi legnagyobb, 1TB beépített tárhelyét nyújtja, amely microSD kártya segítségével további 512GB-tal, összesen 1,5TB-ig bővíthető.

  • Sebesség: A Galaxy S10-zel hozzáférhető a következő generációs Wi-Fi 6 szolgáltatás is, amely még a legforgalmasabb helyeken is, mint például különböző repülőtereken, négyszer gyorsabb és az átlagosnál biztosabb, elsőbbségi hálózati elérést biztosít. A készülék eddig nem tapasztalható, villámgyors LTE szolgáltatást tesz elérhetővé az akár 2.0 Gbps letöltési és böngészési sebesség érdekében.
  • Gaming: A lehető legjobb játékélmény érdekében a Galaxy S10 mesterséges intelligencia alapú, eszközön belüli játékteljesítmény-optimalizáló szoftverrel és prémium hardverrel, Dolby Atmos rendszerrel és egyedi tervezésű hőcserélő rendszerrel érkezik. A Galaxy S10 az első olyan mobileszköz, amelyet a Unity platformon létrehozott játékoknak megfelelően optimalizáltak.
  • Biztonság: A Galaxy S10 a magas védelmi fokozatú Samsung Knox-szal érkezik, valamint egy, a hardver által támogatott biztonsági megoldással, amely a blokklánc-képes mobilszolgáltatásokhoz tartozó kódokat tárolja. 

Bemutatkozott a négy Samsung Galaxy S10

Galaxy S10 elérhetőség és előrendelés 

A Galaxy S10e prizmafehér, prizmafekete, prizmazöld, és kanárisárga, a Galaxy S10 prizmafehér, prizmafekete és prizmazöld színekben, a Galaxy S10+ pedig további még egy teljesen új, kerámiafekete színvariánsban érkezik. A Galaxy S10, Galaxy S10+ és Galaxy S10e, 309.990, 344.990 és 257.990 forintos ajánlott fogyasztói áron kerülnek március 8-tól a boltokba. 

A készülékek 2019. február 20. 21.00-tól 2019. március 7. 23.59-ig előrendelhetők. Most minden, az előrendelés során megvásárolt Galaxy S10 és Galaxy S10+ készülék ajándék Galaxy Buds fülhallgatóval (48.990 forint ajánlott fogyasztói ár értékben) érkezik. 

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



 Olcsóbbak lettek a Galaxy S10 készülékei

Olcsóbbak lettek a Galaxy S10 készülékei

2020.02.15
| GsmArena
A Samsung kedvezményeket kínál a Galaxy S10 sorozathoz Indiában.
Samsung Galaxy S10: hangszóró nélkül

Samsung Galaxy S10: hangszóró nélkül

2018.06.13
| Phone Arena
A Samsung Galaxy évfordulós kiadású mobiljából hiányozhat a hangszóró.
Örülhetnek a Samsung Galaxy S23 FE ára miatt a rajongók

Örülhetnek a Samsung Galaxy S23 FE ára miatt a rajongók

2023.09.26
| SamMobile
Még néhány hét van hátra a Galaxy S23 FE megjelenéséig, de a képek és az összes specifikációja már kiszivárgott.
A Galaxy S10+ a Mate 20 Pro-nál is jobb

A Galaxy S10+ a Mate 20 Pro-nál is jobb

2018.12.03
| GSM Arena
A Samsung jövőre érkező csúcsmobilja leverte a Huawei nagyágyúját.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei