Galaxy J

A Samsung ejtette a Galaxy J szériát

2019.04.10

A gyártó leállítja a Galaxy J termékcsaládot, helyét a Galaxy A széria veszi át.

Érdekes, hogy az abszolút belépőszintet jelentő J modelleket az A tagok veszik át, a korábbi névadásnál ugyanis az A-k lényegesen magasabb tudást és árcédulát képviseltek. Szerencsére a Samsung a módosítással együtt erősen ki is bővíti az A kínálatot, így a megfizethető okostelefonokról nem kell lemondania a szűkebb pénztárcával rendelkezőknek sem. A J széria befejezésében közrejátszhat a gyengébb siker, ugyanis a feltörekvő konkurencia sok esetben lényegesen erősebb tudást, ám olcsóbb árat kínált ki, érdemes megnézni a Honor vagy a Xiaomi modelleket az olcsó árszegmensben.

A Samsung Malajzia hónap elején mutatta be a videót, amely elindította a hírt egyáltalán. A bejelentés nem meglepő annak fényében, hogy a cég idén csak Galaxy A és Galaxy M modelleket mutatott be. Bár első ránézésre a két termékcsalád közel egyformának tűnik, világszerte nem minden készülék lesz elérhető, az olcsóbb, belépő szintű modellekkel főként a fejlődő országokat célozza a Samsung. A videó kiemeli a Galaxy A sorozat néhány főbb jellemzőjét, úgymint a hosszú üzemidő, a gyorstöltés, a több kamerás rendszer és a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó. Természetesen nem minden A modell tudja ezeket a funkciókat, de az összes legalább egyet fel tud mutatni ezek közül.

Az M sorozat főként a feltörekvő piacokon várható, például Indiában, jelenleg a Samsung lényegesen többet nyer a zászlóshajók értékesítésé, mint az olcsó okostelefonokból, viszont a középkategória már kérdéseket vet fel. A Samsung idén az A sorozatból öt modellt bejelentett – A10, A20, A30, A50, A70 – és még legalább három várja, hogy bemutatkozhasson – A60, A80, A90. A Galaxy J telefonok mostantól kezdve legfeljebb a szükséges biztonsági frissítéseket kapják meg, így azok a készülékek, amelyekre nem érkezett meg az Android 9 Pie OS, már nem is fog.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Árukereső
Samsung Galaxy A51 128GB 4GB RAM Dual
Samsung Galaxy A51 128GB 4GB RAM Dual
EUmobil 103 770 Ft
iShop Webáruház 103 780 Ft
Smartshop.hu 104 490 Ft
Samsung Galaxy A20e 32GB Dual A202
Samsung Galaxy A20e 32GB Dual A202
EUmobil 47 080 Ft
BPhone.hu 47 085 Ft
UJGSM.HU A Mobiltelefon Futár! 47 090 Ft
Xiaomi Mi A3 64GB
Xiaomi Mi A3 64GB
MobilEx Webáruház 54 440 Ft
iShop Webáruház 54 450 Ft
BPhone.hu 54 460 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
1 GB alatt
1-2 GB
2 GB felettKorábbi szavazások eredményei