8 fizetős iPhone app ingyen

2015.03.10| BGR
Címkék:

iPhone

,

iPad

,

app

,

ingyen

,

játék

,

akció


Akcióban újra ingyen kínál az App Store több, egyébként fizetős játékot, alkalmazást.

Akcióban újra ingyen kínál az App Store több, egyébként fizetős játékot, alkalmazást.

  • Horizon: az eredetileg 2 dollárba kerülő app álló képek és videók helyett a fektetett módú, horizontális megoldást támogatja, akár 2K felbontásig, 30/60/120 fps támogatást is élvezhetünk a segítségével, valamint a slow motion sem maradt ki a repertoárból. Olyan neves oldalak ajánlják a Horizont mint az Engadget, a Gizmodo, az AppAdvice, a TUAW vagy a The Next Web.
  • Translator Pro: talán sokat nem is kell mesélni erről a programról, a neve mindent elárul, ráadásul támogatja a magyar nyelvet és az offline text-to-speech funkciót is.
  • Horizon Calendar: Az eredeti áron 5 dolláros program esetében nem kell különválasztani az időjárás-előrejelzést és a naptárat, egy képernyőn mutatja mindkét szükséges információt. Jó hír, hogy a Horizon Calendar számos naptárat támogat, elérhető az éjszakai mód, a könnyű kezelhetőség.

8 fizetős iPhone app ingyen

  • How to Tie Knots 3D: teljes áron 2 dollárt kérnek azért a fejlesztők, hogy 3D-ben bemutassák, hányféle csomó-kötési módszer létezik (náluk több mint negyven), ráadásul el is magyarázzák lépésről-lépésre azok készítését képek segítségével, így könnyű a dolgunk nyakkendő-kötésnél, hegymászásnál, vitorlázásnál.
  • Catch: eredietleg 1 dollárba kerül és az év legjobb videójáték dizájnját kapta nemrég.
  • Mediaburnet Rocket: két dollár nem akciósan ez a számos funkcióval felvértezett letöltés-menedszer, amely segít fájlokat az iOS készülékre letölteni. Az opciók között szerepel streaming videóoldalakról, főbb fájlmegosztókról való letöltés, teljes értékű webböngésző található benne, intelligens, kiterjesztett keresővel rendelkezik, stb. Érdemes kipróbálni, főleg ingyen!

8 fizetős iPhone app ingyen

  • Kiwake Alarm Clock: az egyébként sem drága, mindössze egy dolláros app most ingyenes, és igazán nagy segítség lehet a gyakran szundit nyomók számára. Komplett reggeli programot állít össze az alkalmazás, ugyanis számos feladatot kell megoldani ahhoz, hogy kikapcsolható legyen az ébresztés. Először is az ágyból ugraszt ki, ugyanis egy olyan tárgyat kell lefotózni, ami messze van az ágyunktól, majd egy kis agytorna következik, ezután egy kis motiválásra számíthatunk. Ja igen: és nincs szundi gond!
  • Musify Pro: alaphelyzetben sem drága a maga két dolláros árával, cserébe egy egyszerű kis zenelejátszót kapunk a MP letöltésével, valamint korlátlan ingyenes zenét.

8 fizetős iPhone app ingyenTovábbi friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei