Akció: ingyen letölthetõ hat, fizetõs iPhone app

2014.05.23| BGR

Újfent akciót találhatunk az App Store-ban, ugyanis hat, fizetõs alkalmazás tölthetõ le ingyen az Apple online áruházából.

Újfent akciót találhatunk az App Store-ban, ugyanis hat, fizetõs alkalmazás tölthetõ le ingyen az Apple online áruházából. Bár tudjuk, hogy nagyon sokan warezolnak és ingyen töltenek le fizetõs appokat az internetrõl, ez egyrészt rizikós, mert ki tudja, mi települ még a háttérben, másrészt ezzel nem támogatjuk a fejlesztõt, akinek a munkáját így nagyban megnehezítjük. Abszolút egyetértünk azzal, hogy egy-egy app, amit az ember nagyon szívesen használ bármilyen oknál fogva, megéri azt a pár száz forintot, hogy támogassa a fejlesztõt, ezzel is elõsegítve az adott program frissítését, támogatását, továbbfejlesztését. Lássuk, ezúttal melyik hat app tölthetõ le az akció alatt ingyen és hivatalosan az App Store-ból.

Akció: ingyen letölthetõ hat, fizetõs iPhone app

Az elsõ a Thinglist, amely egy to-do alkalmazás, listába szedhetõk a ránk váró tennivalók.

A második a Work Time, amely az iPhone-ból gyönyörû asztali órát varázsol, mutatja az idõt, a dátumot, az idõjárást, a naptárbejegyzéseket és a következõ eseményeket.

A djay 2 appot talán nem kell bemutatni, segítségével mixeket készíthetünk, számos funkcióval felszerelt program.

Az Analog Film egy igazán nagyszerû képszerkesztõ, több mint négyszáz szûrõvel, fõ tudása, hogy a képekbõl olyan fotók készíthetõk, mintha nem digitális fényképezõgéppel készültek volna, még a film típusa is kiválasztható. Fotómániásoknak kötelezõ!

A Recordium Pro a maga, eredetileg 7 dolláros árával a legjobb lehetõség, ez a legjobb hangrögzítõ, diktafon iPhone-ra. A felvételekhez bárhová megadható megjegyzés, tag, kép.

A Scanbot egy fantasztikus dokumentum-szkenner, amely .pdf vagy .jpg formátumba képes elmenteni a beszkennelt szöveget, természetesen felhõ szinkronizálási lehetõség is adott.Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei