760.000 forint egy LG telefonért?

2021.01.14| GsmArena
Címkék:

LG Rollable


A friss pletykák szerint nem kevesebb, mint 2.560 dollárba fog kerülni az év végén megjelenő LG Rollable összetekerhető mobil.

Pár nappal ezelőtt írtunk az egyedi LG Rollable okostelefonról. A bemutatott telefon igencsak felkeltette az érdeklődést, mivel meglepően sokan elmondták a véleményüket és többségében a tetszésüket nyilvánították ki róla. A legfrissebb információk szerint szeptember után, valamikor az idei év végén fogják piacra dobni a tekerhető okostelefont.

760.000 forint egy LG telefonért?

A szivárgásban nem tértek ki rá, hogy mennyire megbízható ez az információ, azonban valahogy kiderítették, hogy az LG Rollable 2.560 dollárba fog kerülni Amerikában. Ez az összeg elég meredek, ugyanis átváltva 760.000 Ft-nak felel meg. Ez az ár majdnem megegyezik a Samsung első összecsukható telefon árcédulájával, a Galaxy Foldéval.

Még a piacra dobás előtt, a cégnek van munkája a telefonnal, mivel meg kell oldaniuk a fém test mechanikai részét, illetve minden olyan problémát ki kell iktatniuk, amik a készülék hosszú tartósságát akadályoznák.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei