Az LG cáfolja a pletykákat

2021.02.25| GSM Arena
Címkék:

LG Rollable

,

pletyka


Pár napja indult a pletyka, miszerint az LG törölte a Rollable projektet és nem készíti el soha a felhajtható telefont. A gyártó hivata

Az LG szóvivője tegnap reagált a hírekre és cáfolta Yonhap jelentését, miszerint a Rollable mobilhoz tartozó projekt leállt volna. "Határozottan tagadhatom, hogy a jövőbeli mobiltermékekkel kapcsolatban ilyen döntés végleges lett volna." - mondta a The Verge-nek a szóvivő.

A megfogalmazás kissé homályos, a vállalat nem döntött úgy, hogy felpörgeti az eseményeket, de nem döntött úgy sem, hogy valóban leállítja. Az biztos, hogy a cég működő Rollable prototípussal rendelkezik, amelyet a CES-en mutatott be, azonban a tömegpiaci eszköz konkrét bevezetési tervei mindeddig nem kerültek nyilvánosságra.

Az LG cáfolja a pletykákat

Ez év elején a TheElec arról számolt be, hogy a vállalat fontolgatja a mobil üzletágból való kilépést, amit az LG eredetileg tagadott, de aztán kiderült, hogy a vállalat tárgyalásokat folytatott egy potenciális vevővel. Ezen a fronton sem született végleges döntés.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Ha az LG maga abbahagyja a telefongyártást, nem zárja ki teljesen a mobil üzletágat - nemrégiben beszámoltak arról, hogy a cég összecsukható kijelzőket fejleszt az Apple számára. Az LG gyártja az iPhone 12 sorozatban használt OLED panelek egy részét is.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei