60 másodpercre nő az Instagram Story időkorlátja

2022.10.03| SamMobile

Az Instagram új frissítést kap, amely az egyes történetek időkorlátját 15 másodpercről 60 másodpercre növeli.

Jelenleg az egyes történetek hossza az Instagramon 15 másodpercre van korlátozva. Ha ennél hosszabb videót rögzít, vagy tartalmat tesz közzé, az Instagram automatikusan több 15 másodperces klipre osztja fel a videót.

A történeteket osztott részekben nézni nem kellemes élmény. Amikor elmenti ezeket a történeteket, a rendszer több 15 másodperces videóként tárolja őket. Ez azt jelenti, hogy több klipet kell végignéznie, amikor meg akarja nézni ezeket a videókat a telefon galériájában.

60 másodpercre nő az Instagram Story időkorlátja

Ami még bosszantóbb, hogy ha szöveget, matricákat, zenét vagy valamilyen effektust szeretne hozzáadni egy 15 másodpercnél hosszabb videóhoz vagy tartalomhoz a Stories alkalmazásban, akkor ezt minden 15 másodperces kliphez külön kell hozzáadnia, és a tartalmat igazítania kell. a történetek között, hogy egységesnek tűnjenek.

Nos, már nem kell átmennie ezen a sok gondon. Az Instagram új frissítést kap, amellyel megszakítás nélkül rögzíthet és közzétehet akár 60 másodperces videót vagy tartalmat.

Az Instagram nem árulta el, hogy az alkalmazás melyik verziója hozza ezt az új funkciót, és mikor kezdi el a frissítést. Azonban 60 másodperces videókat rögzíthetünk és közzétehetünk az Instagram v254.0.0.19.109 használatával Galaxy S22+ készülékünkön. Mivel ez egy szerveroldali frissítés, előfordulhat, hogy nem tudja azonnal használni ezt a funkciót.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei