5.000Ft-ért Xiaomi fülhallgató!?

2019.11.11| TomTop
Címkék:

xiaomi

,

haylou

,

gt1

,

pro

,

tomtop


A TomTop webáruházban hatalmas leárazások vannak.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Minden évben, főleg karácsony előtt, óriási kedvezményekkel vásárolhatunk, főleg elektronikus dolgokat, mint például Xiaomi rollert, 3D nyomtatót, okosórát vagy éppen vezetéknélküli fülhallgatót. Nagyon jól tudjuk, hogy ebben az időszakban valóban a legjobb áron juthatunk hozzá egy-egy olyan termékhez, ami akár tökéletes karácsonyi ajándék is lehet. A TomTop webáruházban erre az alkalomra hatalmas leárazások vannak, számunkra leginkább a Xiaomi Haylou GT1 Pro fülhallgató bizonyult az egyik legjobb ajánlatnak.

5.000Ft-ért Xiaomi fülhallgató!?

A vezeték nélküli fejhallgató valódi trendé vált a mai piacon, a felhasználók egyre inkább a legkényelmesebb és leghasznosabb kiegészítőkre fogadnak. Ez a fajta eszköz lehetővé teszi a teljes mozgásszabadságot és garantálja a minőségi hangzást.

A Haylou GT1 Pro-t ugyanaz a gyártó fejlesztette ki, mint a Redmi AirDots-ot, azonban bizonyos szempontból jobb termék lett. A Haylou GT1 Pro valóban egy kényelmes vezetéknélküli fülhallgató, ami az ár-érték arányban az egyik legjobb opció lehet a mai piacon. Tartozékként egy 310 mAh-es töltő dobozt kapunk, viszont a fülhallgató pár mindössze 43 mAh teljesítményű. Ezzel az akkumulátor kapacitással a lejátszási idő körülbelül 4 órára növekszik. Ezeknek a fülhallgatóknak egy másik nagy újítása, hogy a fizikai gombokat felváltotta az érintőfelület. A Haylou GT1 Pro rendkívül érzékeny, így például egy dal megváltoztatásához vagy a hangerő növeléséhez csak finoman meg kell érinteni.

5.000Ft-ért Xiaomi fülhallgató!?

Haylou GT1 Pro a piacon a legjobb opciók között szerepel, ha figyelembe vesszük, hogy 39,99 dollár helyett most 19,99$-ért a TomTop oldalán.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei