40 dollárba kerül, ha tölteni akarod az iPhone 7-edet zenehallgatás közben

2016.09.12| 9to5Mac

A Belkin új adaptere lehetõvé teszi, hogy töltés közben is lehessen zenét hallgatni. Vagy fordítva.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az Apple fantasztikus újítása lett a 3.5 mm-es jack elhagyása, amivel természetesen simán keresztbetettek jópár vásárlónak elõre is. Az egy dolog, hogy legalább Lightning csatlakozós EarPod fülest kapnak a felhasználók, ez alapvetõ hozzáállás a cégtõl, azonban sokan panaszkodnak már most, hogy így nem lehet majd egyszerre tölteni az iPhone 7-et vagy az iPhone 7 Plust, valamint ezzel egyidejûleg zenét hallgatni. Nos a Belkin villámgyorsan megoldott a kérdés, mindössze potom 40 dollárért megvásárolható tõlük az új Lightning Audio + Charge RockStar nevet kapott adapter, amely áthidalja a problémát. Az adaptert a telefon Lightning portjába téve az rögtön két másik Lightning csatlakozási lehetõséget biztosít, tehát egyszerre mûködhet a töltés és zenehallgatás.

40 dollárba kerül, ha tölteni akarod az iPhone 7-edet zenehallgatás közben

Jó hír, hogy ezen kívül kompatibilis az adapter minden Lightning Audio fejhallgatóval, valamint az Apple Lightnigrõl 3.5 mm jack portra átalakító kiegészítõvel. Akár iPad is tölthetõ vele, hiszen 12W-ot támogat töltés tekintetében, emellett a 48 kHz, 24-bites audio kimenet sem okoz gondot neki. Az új Lightning Audio + Charge emellett együttmûködik az Apple iPhone 7 Smart Battery Case tokkal is. Egyet nem tud, dupla gyorsasággal tölteni az iPhone-t. Nem is érdemes kipróbálni, ugyanis elég drága mulatság lesz. Plusz egyszerre egy töltést és egy audio kimenetet támogat, tehát nem dugható rá két töltõ. Tényleg ne próbáljátok ki! A Belkin átalakítója 39.95 dolláros áron elérhetõ lesz innen október 10. után.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei