360 fokos Samsung videó már a Facebookon is

2015.11.27| Samsung

A Launching People kampány részeként a Samsung magyarországi Facebook oldalán is elérhető a mérföldkőnek számító videó.

A Samsung Electronics és a Facebook együttműködéséből megszületett az első 360 fokos videó, amely a közösségi oldal saját felületén tekinthető meg. A speciális technológiával rögzített tartalom a Samsung Launching People nemzetközi kampányának Be Fearless aktivitássorozatához kapcsolódik. A kezdeményezés célja, hogy segítsen a fiataloknak különböző félelmeik, jelen esetben a tériszony leküzdésében. A technológiai mérföldkőnek számító videó a Samsung hivatalos rajongói oldalán, Magyarországon is elérhető.

A 360 fokban rögzített filmek és a virtuális valóság eszközök elterjedése gyökeres változást hoz az elkövetkező évek tartalomfogyasztási szokásaiban. Az új technológia térnyerésének egyik fontos lépcsőfoka a Samsung és a Facebook együttműködése, amelynek eredményeként a közösségi oldal felhasználói széles körben részesülhetnek az újfajta élményben. A Samsung 360 fokos videója november első felében került fel a vállalat hivatalos rajongói oldalára, ezáltal az első ilyen tartalom, amelyet a magyarországi Facebook felhasználók is megtekinthetnek.

360 fokos Samsung videó már a Facebookon is

A Samsung 360 fokos Facebook videója ide kattintva érhető el.

A tér minden irányában megtekinthető videó nem csak a technológia, de a pszichológia terén is hozhat jelentős előrelépéseket. A rövid klip a virtuális valóságot hívja segítségül, hogy segítsen szembenézni az olyan félelmekkel, amelyek mindenki számára ismerősek lehetnek. A Samsung és a Facebook együttműködésében született klip megmutatja, milyen látvány tárul a szemünk elé, amikor egy felhőkarcoló tetején, a korláton kívül sétálunk. Mindezt úgy tapasztalhatjuk meg, hogy fel sem kell kelnünk a fotelből, pusztán az egér, vagy a telefon mozgatásával változtathatjuk a kamera nézőpontját.

A Launching People kampány célja olyan kreatív és innovatív ötletek felvonultatása, amelyek megmutatják, milyen erővel bírnak a technológiai vívmányok, amikor valódi társadalmi problémák megoldásáráról van szó. A célközönség azok a digitális világban nevelkedett fiatalok, akik kezében a technológia igazi erővel bír és minden benne rejlő lehetőséget maximálisan ki is tudnak használni. A Facebookal való együttműködés elősegíti, hogy a kampány üzenete és a technológiában rejlő lehetőségek egy igazán széles körhöz jussanak el. A programról további információ a Launching People oldalon található.



További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei