30 ezer forintos kedvezmény a Xiaomi gigászára

2019.08.07

A Xiaomi 5500 mAh-es akkumulátorral felszerelt óriásmobilja most korlátozott ideig akciós áron rendelhető a Gearvita webshopjából.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A tavalyi év egyik legmeglepőbb versenyzője volt a Xiaomi Mi Max 3, no nem a hardveres felszereltsége, hanem a mérete miatt. Az MI MAX 3 ugyanis jócskán túlszárnyalta az átlagot, hiszen kijelzője közel 7 hüvelykes, ami már inkább a tablet kategóriába tartozik.

30 ezer forintos kedvezmény a Xiaomi gigászára

Az 1080 x 2160-as felbontású IPS képernyő mögött megbújó hardverre azonban nem lehet panaszunk, a Qualcomm SDM636 Snapdragon chipset, a nyolcmagos processzor és a 4, illetve 6 GB RAM kiemelkedő teljesítményre képes kategóriájában. Ráadásul a nagy mérethez nagy kapacitású akkumulátor dukál, és a tesztek szerint az MI NAX 3 5500mAh-es beépített aksijára valóban nem lehet panaszunk, mert még aktív használat mellett sincs szükség arra, hogy az első este a töltőre dugjuk.

30 ezer forintos kedvezmény a Xiaomi gigászára

Szintén jól teljesít a mobil kamerája, amellyel akár 4K-s videókat is rögzíthetünk, a dupla optika és LED rendszert pedig kiegészíti a Xiaomi fényképezést segítő MI-je is, amely megkönnyíti, hogy külön beállítások nélkül is jó minőségű fényképeket készítsünk eltérő fényviszonyok között.

A hazai piacon 80-90 ezer forintos áron kapható Xiaomi Mi Max 3 elsősorban azoknak ajánlott, akiknek fontos a kiemelkedő akkumulátor idő és az erős hardver, miközben minél több filmet néznének vagy játékost futtatnának a tablet méretű kijelzőn. Számukra jó hír, hogy a Gearvita webshopban most komoly kedvezmény jár ehhez a típushoz.

A 4 GB RAM-mal és 64 GB-os belső tárhellyel felszerelt nemzetközi változatot az ALMiMax3/64 kuponkódot használva 250 helyett 170 dollárért, azaz 49 ezer forintért rendelhetjük meg, míg a 6 GB / 128 GB-os modellnél az ALMiMax3/128 akciós kód viszi lentebb az árat – 270-ről 199 dollárra.Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Milyen gyakran cseréli a telefonját?


pár havonta
évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei