Airdots Pro - okosfüles nem csak Android mellé

2019.05.14

A Xiaomi vezeték nélküli fülhallgatója elképesztő hangzást, tíz órás üzemidőt és hasznos kényelmi funkciókat ígér a használóknak.

Már az alapverziót is az Apple Airpods vetélytársának tartották, ám az első tapasztalatok után a Xiaominál úgy döntöttek, hogy tudnak még finomítani a teljesítményen, ezért elkészítették a Xiaomi Mi Airdots Pro vezeték nélküli fülest. A Pro verzió pedig láthatóan jobban hajaz a korábbi modellnél az Airpods dizájnjára, de szerencsére a kínai gyárnál nem álltak meg ennyinél. A 7 mm-es neodímium és a titánnal bevont membrán ugyanis elképesztő hangzást ígér, amit az AAC támogatás is megtoldottak.

Airdots Pro - okosfüles nem csak Android mellé

Persze nem csak zenehallgatásra használható az Airdots Pro, melyet úgy alakítottak ki, hogy mindkét füles tartalmaz egy beépített mikrofont és mindkettő külön-külön is vezérelhető – természetesen érintéssel. Néha azonban erre sem lesz szükség, hiszen kellemes extra funkcióként működik a szenzoros automatika, ami figyeli a füles helyzetét, és magától kikapcsolja a zenét, ha levesszük, majd ismét elindítja, mikor visszatesszük a fülünkbe.

Airdots Pro - okosfüles nem csak Android mellé

A Xiaomi 10 órás készenléti időt ígér az Android mellett az iPhone-okkal is kompatibilis Airdots Pro-hoz, amit aztán egy óra alatt tudunk utántölteni. A füles itthon 30 ezer Ft-os áron rendelhető meg, de a GearVita akciós ajánlatában most csak 60 dollárért ( kb. 18 e Ft) vásárolható meg.

Még olcsóbban szeretnéd? Használd a GearVita webshopjában a XMAproYR kuponkódot, és rendeld meg 54,99 dollárért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


  Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


  KERESÉS
  Mobiltelefon kérdések-válaszok
  TELEFONOK GYORSLISTA
  Márka :

  Tipus :


  SZAVAZÁS

  Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


  igen, van okosórám
  igen, van okoskarkötőm
  tervezek okosórát venni
  tervezek okoskarkötőt venni
  nincs rá szükségem  Korábbi szavazások eredményei