xiaomi

Airdots Pro - okosfüles nem csak Android mellé

2019.05.14

A Xiaomi vezeték nélküli fülhallgatója elképesztő hangzást, tíz órás üzemidőt és hasznos kényelmi funkciókat ígér a használóknak.

Már az alapverziót is az Apple Airpods vetélytársának tartották, ám az első tapasztalatok után a Xiaominál úgy döntöttek, hogy tudnak még finomítani a teljesítményen, ezért elkészítették a Xiaomi Mi Airdots Pro vezeték nélküli fülest. A Pro verzió pedig láthatóan jobban hajaz a korábbi modellnél az Airpods dizájnjára, de szerencsére a kínai gyárnál nem álltak meg ennyinél. A 7 mm-es neodímium és a titánnal bevont membrán ugyanis elképesztő hangzást ígér, amit az AAC támogatás is megtoldottak.

Persze nem csak zenehallgatásra használható az Airdots Pro, melyet úgy alakítottak ki, hogy mindkét füles tartalmaz egy beépített mikrofont és mindkettő külön-külön is vezérelhető – természetesen érintéssel. Néha azonban erre sem lesz szükség, hiszen kellemes extra funkcióként működik a szenzoros automatika, ami figyeli a füles helyzetét, és magától kikapcsolja a zenét, ha levesszük, majd ismét elindítja, mikor visszatesszük a fülünkbe.

A Xiaomi 10 órás készenléti időt ígér az Android mellett az iPhone-okkal is kompatibilis Airdots Pro-hoz, amit aztán egy óra alatt tudunk utántölteni. A füles itthon 30 ezer Ft-os áron rendelhető meg, de a GearVita akciós ajánlatában most csak 60 dollárért ( kb. 18 e Ft) vásárolható meg.

Még olcsóbban szeretnéd? Használd a GearVita webshopjában a XMAproYR kuponkódot, és rendeld meg 54,99 dollárért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


  Árukereső
  Apple iPhone XS 64GB
  Apple iPhone XS 64GB
  iShop Webáruház 219 890 Ft
  Telepartner 221 000 Ft
  UJGSM.HU A Mobiltelefon Futár! 222 890 Ft
  Apple iPhone 8 64GB
  Apple iPhone 8 64GB
  EUmobil 159 989 Ft
  Mobile Experience 159 999 Ft
  iShop Webáruház 160 860 Ft
  Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
  Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
  MobilEx Webáruház 84 790 Ft
  GsmHome 84 989 Ft
  Smartshop.hu 84 990 Ft


  új
   APRÓHIRDETÉSEK

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


  SZAVAZÁS

  A Huawei kijött az első Google nélküli telefonjával. Ön szerint van így esélye az új márkának?


  Igen, a Huawei így is sikeres lesz
  Nem, így nincs értelme megvenni a telefont  Korábbi szavazások eredményei