2017-es Samsungod nem kap már Android 10-et

2019.12.03| Phone Arena

Kikerül a Samsung terve, avagy mely telefonok és tabletek kapnak Android 10-et.

Minden gyártó gőzerővel dolgozik az Android 10 rendszeren, nincs ez máshogy a Samsungnál sem, hiszen a konkurenciának megfelelően szükséges a korábbi modelleket frissíteni rendszer szinten, de később is biztonsági update-ekkel. Mivel a dél-koreai cég rengeteg modellt forgalmaz világszerte, így nem épp gördülékeny és azonnali az Android 10 megjelenése a támogatott készülékekre. És hogy melyek azok a mobilok és táblagépek, amikre érdemes várni?

Nos az idei és a tavalyi csúcsmobilok mindenképpen, ám némileg meglepetést okozott a hír, miszerint  Galaxy Note 10 és Galaxy S10 széria mellett, melyekre már elérhető a frissített rendszer és a One UI 2.0 felület, a Galaxy S9-ek is még kapnak a 10-es OS-ből. A végleges verziót a Galaxy S10, S10+ és S10e 2020 januárban kapja a Note 10 és Note 10+ mobilokkal együtt, de itt a teljes táblázat.

2017-es Samsungod nem kap már Android 10-et

A frissítés persze függ a régiótól is, 2020 áprilisától szeptemberig így tervezi az update-ek kiadását a Samsung. Érdemes megemlíteni, hogy az indiai menetrend nagy része egybeesik az izraeli tervvel, ami nagy eséllyel azt jelenti, hogy 2020 áprilisában globális frissítést várhatunk a Galaxy A50 mobilra és mellette a Galaxy Tab S6 táblagépre is.

2017-es Samsungod nem kap már Android 10-et

Az előd Galaxy Tab S4 és Tab S5e várhatóan csak júliusra hagyja el az Android Pie-t, majd augusztusban vagy szeptemberben újít a Galaxy Tab A 8.0, az A 10.5 és a Tab A 10.1 is. A kísérleti Samsung Galaxy Foldot birtokló tíz ember örülhet, az első generációs összehajtható mobil ugyanis áprilisban szintén Android 10-re frissül.

 

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei