110 ezer forintért kapható a Huawei Watch GT Runner

2022.03.12

Március 16-tól hazánkban is kapható a Huawei vadonatúj, futóknak kifejlesztett okosórája.

A Huawei a Huawei Watch GT 2 és Huawei Watch GT 3 modelljeit követően kifejezetten futóknak készült okos segédeszközt mutatott be, amelyet mostantól a futás magyarországi szerelmesei is kezükbe vehetnek, hiszen az eszköz március 16-tól a hazai üzletekben is kapható lesz.

 

A Huawei Watch GT Runner-t számos új technológiával szerelte fel a gyártó. Ilyen az új HUAWEI TruSeenTM 5.0+ pulzusmérő technológia, amely pontos, dinamikus pulzusszám- és véroxigénszint (SpO2) figyelést kínál. Az erőteljes interferencia- és zajcsökkentő kialakítás miatt az okosóra jobban megbirkózik a szabálytalan mozgás okozta zajjal, és javítja a pulzusmérés pontosságát edzés közben, legyen szó jóga, aerobik vagy ugrálóköteles edzésről. A HUAWEI WATCH GT Runner az öt fő műholdrendszer és a beépített GNSS pozicionáló chip által végzi a helymeghatározást.

 

A készülék a HUAWEI TruSportTM futóedző-rendszert kapta meg. A rendszer mélyreható elemzést nyújt a felhasználóknak, mutatja az edzés intenzitását, az edzés mennyiségét, vagy a regeneráció idejét. Az új futóképesség-mérő rendszer, azaz a Futóképességi-index (RAI – Running Ability Index) pedig lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy objektíven értékeljék futóképességüket. Az eszköz az aktuális futóteljesítmény alapján számítja ki a futóképességi-indexet is. A HUAWEI WATCH GT Runner mindemellett egy futóképességi-indexre és edzésterhelésre összpontosító intelligens dinamikus beállítási tervvel is rendelkezik. Ez lehetőséget ad arra, hogy a többi között a fáradtsági szint, az edzési index vagy az aerob/anaerob edzés erőssége alapján, a futók behatóbban tudják elemezni saját állapotukat, és módosíthassák edzéstervüket az eredményeik javításáért.

 

A óra egy un Egyéni Időszakos Edzésprogramot is tartalmaz („Periodical Science Training Programme”), melynek a legfontosabb jellemzője, hogy a felhasználók személyes fizikai adataik és futási előzményeik, valamint az edzésre vonatkozó céljaik alapján testreszabhatják a futóterveiket a HUAWEI Health App alkalmazásban.

 110 ezer forintért kapható a Huawei Watch GT Runner

Az okosóra könnyű és kopásálló, az üreges órafül izzadságálló és légáteresztő. A készülék nagy szilárdságú polimerszálas óratestből, valamint kerámia előlapból és titánötvözet órakoronából áll. Az óra súlya 38,5 g

 

A Huawei Watch GT Runner 14 napos akkumulátor-üzemidőt biztosít intelligens módban általános használat esetén, és akár 8 napos akkumulátor-üzemidőt fokozott igénybevétel esetén.

 

Az okosóra zenelejátszást is biztosít fülhallgatóval vagy hangszóróval, valamint tárhellyel rendelkezik, amely akár 500 dal tárolására is alkalmas. Ezenkívül az eszköz egész napos egészségfigyelést tesz lehetővé, beleértve a pulzusmérést és az eltérő szívritmus-figyelmeztetést. A Huawei Watch GT Runner-en HarmonyOS 2.1 operációs rendszer fut.

 

A Huawei Watch GT Runner ajánlott fogyasztói ára 109.990 forint, az eszköz a Huawei webáruházában és viszonteladóinál lesz elérhető. Mindazok, akik 2022. március 31-ig vásárolják meg az órát, 12 hónapos Premium tagságot kapnak az adidas Running és adidas Training alkalmazásokban. A 12 hónapos adidas Running és adidas Training Premium igénylést a vevők a HUAWEI ügyfélszolgálatánál tudják megtenni. A Huawei webáruházában történő vásárlás esetén az aktivációs kódot a gyártó a termékkel együtt kézbesíti.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



110 ezer forintért kapható a Huawei Watch GT Runner

110 ezer forintért kapható a Huawei Watch GT Runner

2022.03.12
Március 16-tól hazánkban is kapható a Huawei vadonatúj, futóknak kifejlesztett okosórája.
Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

2020.10.27
| XDA Developers
A Googlefier a legegyszerűbb út a Google appokhoz Huawei és Honor telefonokon.
Figyelem P30 Pro tulajok!

Figyelem P30 Pro tulajok!

2019.11.12
| GSM Arena
Már nagyon közel van az Android 10 frissítés.
Teszt: Huawei P10 Lite - szerettem és akarom

Teszt: Huawei P10 Lite - szerettem és akarom

2017.04.24
| Telefonguru
Nálunk járt a Huawei P10 Lite és maradandó élményt hagyott bennünk.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei