ZUK Z2 Pro: 6 gigabájt RAM-mal!

2016.04.22| GSM Arena

Ha valaki még nem hallott volna a ZUK-ról, nos ez a Lenovo egyik leányvállalata és telefonokat gyártanak, a termékpaletta pedig egy nagyágyúval bõvült, ez a ZUK Z2 Pro.

A készülék a ZUK Z1 utódjaként debütált 5.2 colos, full HD felbontású IPS LCD kijelzõvel, Snapdragon 820 processzorral, valamint különlegessége lett a hat gigabájt RAM és a 128 gigabájt belsõ tárhely! Lesz belõle egy olcsóbb verzió is, amelyhez 4 gigabájt RAM és 64 gigabájt ROM jár. A ZUK Z2 Pro hátlapi kamerája egy 13 megapixeles ISOCELL szenzor, 1.34 μm pixelekkel, F61.8 rekesszel, fázisérzékelõ autofókusszal, 4K videó-rögzítéssel. A szelfik rajongói sem maradtak ki a jóból, ugyanis egy 8 megapixel felbontású, 1.4 μm pixelekkel ellátott, f/2.0 fényértékû lencse került az elõlapra. Az újdonság is tartogat az elõlapi fizikai gombba építve ujjlenyomat-olvasót, a Z1-hez képest továbbfejlesztették, így pontosabb a felismerési képessége. A Z2 Pro-ba került számos szenzor, így pulzusmérõ, UV mérõ és magasságmérõ.

ZUK Z2 Pro: 6 gigabájt RAM-mal!

Nem kell aggódni a jövendõ vásárlóknak, ugyanis a Z2 Pro 23 mobil hálózati típust ismer és támogat, köztük a 4G Lte és a VoLTE hálózatokat is. Adott még természetesen kétcsatornás Wi-Fi, Bluetooth 4.1, GPS vevõ, valamint USB 3.1-et is támogató, C típusú USB port. A ZUK Z2 Pro 145.4 x 70.5 x 7.5mm fizikai méretekkel és 145 gramm tömeggel rendelkezik, ebbe beleszámít már a 3100 mAh-s akkumulátor is. Ez utóbbi támogatja a Quick Charge 3.0 gyorstöltést is. A modell 420 dolláros áron elérhetõ mától Kínában, az olcsóbb változat május 10-én debütál.

ZUK Z2 Pro: 6 gigabájt RAM-mal!

ZUK Z2 Pro: 6 gigabájt RAM-mal!



Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei