Felfoghatatlan sebességgel érkezik a Samsung új üstököse

2024.04.17| GSM Aréna

Néhány évvel ezelőtt még csak álmodni mertünk a 8,5 Gbps-os LPDDR5X RAM gyorsaságáról, amely a világ csúcsát jelentette. De most itt az idő új rekordokat dönteni és határokat feszegetni!

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Ütős dobpergés közepette a Samsung bejelentette a forradalmi újítást: bemutatta a világ leggyorsabb mobil RAM-ját, a verhetetlen 10,7 Gbps sebességgel száguldó LPDDR5X-et! Ezzel az új csodával a Samsung nem csak letaszította trónjáról az előző LPDDR5X-et, hanem egyenesen megsemmisítette azt! A korábbi sebességnél 25%-kal több erőt hozva a felhasználók kezébe, ez a technológiai csoda nem csupán egy átlagos frissítés, hanem egy új korszak kezdetét jelenti!

Felfoghatatlan sebességgel érkezik a Samsung új üstököse
Ez a hihetetlen fejlesztés egyben kisebb, erősebb és okosabb chipet is jelent. Az őrült 12 nm-es gyártási eljárásnak köszönhetően a Samsung nem csak a sebességet növelte, hanem a kapacitást is, 32 GB-os memóriát az aprócska chipekbe! Manapság már minden a mesterséges intelligencia körül forog. Az AI alkalmazások új otthonra találnak ebben a csúcstechnológiában, mely hozzájárul ahhoz, hogy a nagy modellek is könnyedén száguldhassanak a legújabb kihívások előtt!

És ami még ennél is jobb: a Samsung gondolt a környezetvédelemre és a zsebeinkre is! Az új LPDDR5X chipek 25%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, és hosszabb ideig tartó alacsony fogyasztású üzemmódba kapcsolhatóak! Ez egy áldás mind a mobil eszközök, mind pedig a szerverek számára, amelyeknek az energiafelhasználás jelentős részét képezik az üzemeltetési költségek!

Ez a forradalmi technológia hamarosan elérhető lesz, hiszen a Samsung már a tömeggyártás előkészületein dolgozik. Így már a következő generációs LPDDR6 RAM sem lehet már túl messze! Legyetek résen, mert a jövő most kezdődik!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei