X3 Touch and Type a Nokiától

2010.08.18
Címkék:

A finn gyártó bemutatja a Touch and Type sorozat elsõ tagját, a Nokia X3 készüléket 

A Nokia bemutatja a „Touch and Type” sorozat elsõ tagját a Nokia X3 készüléket

Piacvezetõ mobiltelefon-szegmensének innovációit folytatva, a Nokia bemutatja a szuper vékony „Touch and Type” Nokia X3 készüléket, amely egyesíti az érintõképernyõt és a hagyományos 12 gombos telefon-billentyûzetet. A Nokia elsõ „Touch and Type” telefonjaként, a Nokia X3 lehetõvé teszi, hogy a felhasználók gyorsan pötyöghessenek a fényes érintõképernyõn, valamint SMS-ek villámgyors írása vagy a hívások kezelése közben használhassák az ismerõs mozdulatokat a teljes billentyûzeten. A Nokia X3 várhatóan az év harmadik negyedévében kerül a boltokba, megközelítõleg 125 eurós adók és támogatások nélküli áron.

X3 Touch and Type a Nokiától

„Az innováció nem csupán egy játék a csúcsminõséggel. A Nokia X3 nagyszerûen példázza az új fogyasztói értékek és az alacsonyabb ár találkozását” – mondta el Mary McDowell, a Nokia mobiltelefonokért felelõs alelnöke.

„A Nokia X3 készülékkel két világ legjobbját kínáljuk a fogyasztóknak, úgy, hogy egy elérhetõ árú készülékben egyesítettük az érintõképernyõt és a billentyûzetet. Nagyobb képernyõt adtunk a felhasználóknak jól látható ikonokkal, menükkel és szövegekkel, valamint megtartottuk a legfontosabb billentyûket, mint például a küldés és a hívást befejezõ gombokat, valamint a zenehallgatás és az üzenetküldés funkciók azonnali elérését biztosító gombokat” – tette hozzá McDowell.

X3 Touch and Type a Nokiától

„A Nokia X3 telefont „touch and type” készüléknek terveztük, mivel a billentyûzet ideális az SMS-esek írásához, a közösségi oldalak használatához, ahol gyors és gyakori bevitelre van szükség; míg az érintõképernyõ megfelelõ, például a figyelmeztetõk beállításához, a zavartalan böngészéshez, valamint az olyan alkalmazások vezérléséhez, mint a zene és a játékok. Kutatásaink szerint, azok a fogyasztók, akik éveket fektettek abba, hogy megtanuljanak szélsebesen, egy kézzel, egy hüvelykujjal gépelni, meg szeretnék tartani ezt a gyorsaságot SMS-ezés, csetelés és csevegés közben, mindemellett ki szeretnék használni az érintõképernyõ elõnyeit is” – folytatta McDowell.

A simulékony és modern megjelenésû, rendkívül vékony, 9,6 mm vastagságú Nokia X3 az eddigi legvékonyabb készülék a Nokia telefonok között. A Nokia X3 készülék nemcsak a zsebben vagy a tárcánkban fér el könnyedén, de öt élénk színû, szálcsiszolt alumínium hátlappal lesz kapható, így bármilyen hangulathoz vagy ruhatárhoz illeszkedni fog.

X3 Touch and Type a Nokiától

Mérete ellenére a Nokia X3 telis-tele van olyan funkciókkal, mint például a 3G, a WLAN, a zenelejátszó vagy az FM-rádió. A fotó-õrültek és a közösségi oldalak aktív felhasználói pedig kihasználhatják a nagyszerû, 5 megapixeles, négyszeres digitális zoommal rendelkezõ kamerát, amellyel fotók és videók is készíthetõk.

Ezeken felül a Nokia X3 dedikált zenei és üzenet gombokkal rendelkezik, melyek segítségével gyorsan elérhetõk a fontos Ovi szolgáltatások, például a közösségi és szórakoztató alkalmazások. Az Ovi Mail mellett, a Nokia Messaging szolgáltatással az elterjedt és népszerû felhasználói e-mail és cset fiókok is használhatóak közvetlenül a telefonról.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

X3 Touch and Type a Nokiától

Egyetlen gyengéd simítás az érintõképernyõ felett és a felhasználók máris elérhetik az internetet, valamint hozzáférhetnek számos szolgáltatáshoz, beleértve az Ovi Áruház több ezer alkalmazását. Egyes piacokon az új telefon Ovi Music Unlimited szolgáltatással is elérhetõ lesz, így a készüléktulajdonosok a legfrissebb zenék gyakorlatilag végtelen tárházához juthatnak hozzá, melyeket a külön beszerezhetõ 16 GB méretû memóriakártyán tárolhatnak.

A Nokia X3 egy könnyen kezelhetõ, szép formatervezésû, elérhetõ árú „touch and type” készülék. A Nokia X3 „Touch and Type” a 2009 szeptemberében bemutatott Nokia X3-00 szétcsúsztatható zenei készüléket követi a sorban.

X3 Touch and Type a Nokiától

Nokia mini hangszóró MD-11 – Nagyot szóló hangzás zsebre vágható méretben

A zene szerelmesei felturbózhatják a Nokia X3 beépített hangszóróit az új MD-11 zsebméretû hangszóróval, amely kitûnõ hangminõséget biztosít.

Ha tovább szeretnénk fokozni a szórakozási élményt, akkor a sztereó hangzásért akár kettõ hangszórót is csatlakoztathatunk, ezzel biztosítva a telefonból áradó nagyszerû hangzást. Az MD-11 várhatóan adók és támogatások nélkül 25 eurós áron fog a boltokba kerülni.

X3 Touch and Type a Nokiától

További információért látogasson el a http://events.nokia.com/touchandtype oldalra.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei