Olcsó okostelefonok a Nokia-tól. Bemutatták az Asha 308 és Asha 309 telefonokat

2012.09.25 | Nokia

Bemutatták az Asha Touch család legújabb tagjait

A Nokia ma bemutatta a Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 mobilkészülékeket, az Asha Touch család legújabb tagjait. A kettős SIM kártyás Nokia Asha 308 és az egy SIM kártyás Nokia Asha 309 gyors internet-elérést kínál a fogyasztóknak alacsony áron. A gyorsabb internetezéshez a Nokia bemutatta a Nokia Xpress Böngésző új verzióját, amely elmondásuk szerint a hagyományos böngészőkhöz képest akár 90 százalékkal hatékonyabb mobilböngészést, és a számos webes alkalmazásokhoz gyorsabb hozzáférést tesz lehetővé.

Nokia Asha 308 309

Az új készülékek swipe ujjmozdulatokkal irányítható felhasználói felületet és a független alkalmazásfejlesztések számára nyílt környezetet kínálnak. Ezek miatt az egész Asha Touch sorozat kiérdemelte az okostelefon-besorolást az olyan nemzetközi piackutató cégektől és elemzőktől mint a GfK és az IDC.

A Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 a Nokia eddigi legmegfizethetőbb kapacitív érintőképernyős készülékei. A Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 várható nettó kiskereskedelmi ára megközelítőleg 99 dollár lesz, és előreláthatólag 2012 negyedik negyedévétől lesznek kaphatóak.

A Nokia Asha 308 és a Nokia Asha 309 2G-s készülékek legfontosabb jellemzői a 3,0 WQVGA kapacitív kijelző, több kezdőoldal, a sztereó rádió, hangszórók és az akár 32GB-s microSD kártyák támogatása. A Nokia Asha 309 az egy SIM kártyás változat Wi-Fi támogatással érkezik, míg a Nokia Asha 308 egy kettős SIM kártyás készülék, amely a Nokia Easy Swap technológiáján alapul. Az Easy Swap lehetővé teszi, hogy a felhasználók gyorsan és könnyen váltsanak több SIM kártya között, az akkumulátor eltávolítása vagy a telefon kikapcsolása nélkül.

A telefonok 40 ingyenes prémium EA játékkal érkeznek majd a felhasználókhoz, valamint az Asha Touch sorozatban először olyan közösségi funkciók lesznek elérhetőek mint az önálló Facebook és Twitter kliensek, a Nokia Messaging Service, és a böngészőbe ágyazott videostreamelés olyan oldalakról mint a YouTube.Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Egyre közkedveltebbé válnak az okosórák? Ön hogyan áll hozzá?


Van és szeretem
Van, de nincs értelme
Nincs, de hamarosan lesz
Nincs, és nem is vágyok ráKorábbi szavazások eredményei