Itt az Apple iPhone 7 Plus dual kamerával és vízálló burkolattal

2016.09.08| GSM Arena

Az új iPhone 7 Plus igazán ütõs lett, az Apple fejlesztõi odatették magukat, lássuk mit is kaptunk tegnap este.

A hetes szériával az Apple némiképp megújította a készülékek megjelenését, amely anyaghasználatát tekintve maradt fém és alumínium. A hátlapi kamerák púpja egyetlen alumínium tömbbõl faragott és megjelent a rozsdamentes Apple logo is alatta. Az antenna vonalai diszkrétebbek és kevésbé láthatók, mint a megszokott. A cég leváltotta a megszokott, mechanikus home gombot és a Macbook trackpad-jéhez hasonlóan támogatja immár a 3D Touch funkciót. Ezt egészíti ki az új, még érzékenyebb Haptic Engine, amely fizikai visszajelzést is ad a gomb lenyomásakor.

Itt az Apple iPhone 7 Plus dual kamerával és vízálló burkolattal

Ahogy már régóta pletykálták, eltûnt a 3.5 mm-es jack csatlakozó, tehát aki ilyen végû headsetet, fejhallgatót használna, annak a gyári dobozban található adaptert kell használnia. Az iPhone 7 Plus mellé jár egy Lightning csatlakozós EarPods füles. Az iPhone 7 Plus nem fél a víztõl sem, hiszen a burkolat teljesíti az IP67 szabvány elõírásait, így egy méter mély vízoszlop alatt legalább fél órát kibír.

Itt az Apple iPhone 7 Plus dual kamerával és vízálló burkolattal

A telefonban az Apple A10 Fusion chipset dolgozik, méghozzá négy maggal és 3.3 milliárd tranzisztorral. Két mag a nagy teljesítményt igénylõ alkalmazásokhoz használható, a másik kettõ pedig az üzemidõ növelésében segít akkor, amikor a telefon inaktív vagy kis teljesítményigényû appokat futta. Az A10 Fusion chipset grafikus processzora ötven százalékkal gyorsabb mint az A9 az Apple iPhone 6s Plusban. A telefon elõlapjára sztereó hangszórók kerültek, valamint kétszer hangosabbak lesznek, mint a már ismert megoldások.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az egyik legnagyobb újdonság az iPhone-ok történetében a dual kamera, amely csak a Plus változatban van. Ez kétszeres optikai zoommal felvértezett, ugyanúgy mint az LG G5 vagy az LG V20. A két szenzor egyike egy széleslátószögû, 28 mm-es változat, a másik pedig egy „telephoto”, 56 mm-es érzékelõvel. Mindkét kamera 12 megapixel felbontású és hihetetlen mélységet tudnak adni együtt a képeknek. A telefon ilyenkor gyakorlatilag egy mélység térképet készít és észleli a téma mélységét ezáltal még mielõtt a fotót elkészítenénk. Ez alapvetõen nem újdonság, láthattunk már ilyen megoldást a Nokiánál és a Google-nél is, de az Apple-nél nem. Az új, 12 megapixeles szenzorok hatvan százalékkal gyorsabbak és harminc százalékkal hatékonyabbak mint az elõd modell esetében. A kamerák lelkét egy hatlencsés rendszer adja, f/1.8 fényértékkel, hogy gyenge fényviszonyok között is kiváló minõségû képek készülhessenek. Adott még a már említett négy LED-es vaku. A Facetime szelfi kamera hét megapixeles lett.

Itt az Apple iPhone 7 Plus dual kamerával és vízálló burkolattal

Ami az akkumulátort illeti, a gyártó információi szerint naponta egy órával tovább bírja a kiképzést mint az iPhone 6s Plus. Az Apple iPhone 7 Plus egy JetBlack nevû színt is hozott, amely fényes megjelenésû. Aki a mattot jobban értékeli, annak az új fekete is választható az arany, az ezüst és a rózsaarany mellett. Az Apple csúcsmobilja szeptember 9-tõl lesz elõrendelhetõ 769 dolláros áron, ezért a 32 gigabájtos készüléket kapja meg a vásárló. Emellett választható lesz 128 vagy 256 gigabájtos verzió is. Az Apple iPhone 7 Plus szeptember 16-án kerül a boltokba.

Itt az Apple iPhone 7 Plus dual kamerával és vízálló burkolattal



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Az iPhone X durván leverte a Note 8-at is

Az iPhone X durván leverte a Note 8-at is

2017.09.18
| GSM Arena
Az Apple iPhone X és az A11 chipset lemosott minden konkurenst a Geekbenchen.
Pofátlanul olcsó dual kamerás mobil jön

Pofátlanul olcsó dual kamerás mobil jön

2017.09.06
| Phone Arena
A kínai gyártó bemutatta a Xiaomi Mi A1-et, az abszolút elérhető árú, dual kamerás telefont.
Olcsó telefon nyomta le az iPhone-t

Olcsó telefon nyomta le az iPhone-t

2017.06.29
| 9to5Mac
Gyorsasági tesztet készített a Phone Buff és egy igencsak jó ár-érték arányú modell verte meg.
OnePlus 5 teszt: flagship killer maradt?

OnePlus 5 teszt: flagship killer maradt?

2017.06.27
| Telefonguru
Hozzá​m került a mindössze három éves kínai cég idei csúcskészüléke, a OnePlus 5.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei