Baj van a OnePlus 3T mobilokkal?

2016.12.02 | Phone Arena

A OnePlus 3 utódja, a szintén elsõosztályú ár-érték arányú OnePlus 3T alig néhány napja elérhetõ, máris hiba merült fel.

Bár a OnePlus 3T több apróbb ráncfelvarrást kapott, úgymint új kamera, új processzor, jobban optimalizált szoftver, friss hír, hogy a kijelzõ érzékelésével gondok akadnak. Egyszerûen késéssel reagál a telefon a megjelenítõ érintésére, ez pedig egyrészt hibás irányítást okoz, másrészt elveszti a készülék a híresen jó gördülékenységét érzetre. Napjaink legtöbb felsõkategóriás okostelefonjánál a várakozási idõ 50ms, a hibás OnePlus 3 modellek esetében ez a duplája.

http://www.telefonguru.hu:8080/php/images/OnePlus-3ttt.jpg

A OnePlus igazgatója, Carl Pei válaszolt is a megkeresésekre, a cég ugyanis rendkívüli módon ad a felhasználók visszajelzéseire. Persze a gördülékenység és az érintési késlekedés nem ugyanaz a hiba és nem is illik összekeverni õket, ez utóbbi ugyanis a OnePlus 3/3T teljesítményét nem befolyásolja és inkább a firmware-hez van köze, egy jövõbeli frissítés javítja természetesen.

http://www.telefonguru.hu:8080/php/images/carlpeitouch.jpg

update: A OnePlus hivatalos közleményben erõsítette meg az úgynevezett Touch Latency hiba javítását, amely az Android 7.0 Nougat teljes rendszerfrissítéssel lesz elérhetõ mindenki számára még december folyamán. Emellett a fejlesztõ figyelmét is felhívták, aki a késésrõl elõször számot adott, hogy bár a hiba valós, az átlagos felhasználó nem veszi észre és abszolút elfogadható így is a visszajelzés ideje.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Egyre közkedveltebbé válnak az okosórák? Ön hogyan áll hozzá?


Van és szeretem
Van, de nincs értelme
Nincs, de hamarosan lesz
Nincs, és nem is vágyok ráKorábbi szavazások eredményei